Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin je slika i prilika današnjeg sistema gdje neznalice i uvlakači kolo vode, a naivni i lakovjerni vjeruju u neke ideale i floskule zvane " DRŽAVA ", a u tom dvoličnom sistemu pojedinci koji ubiru buđetska sredstva na ovaj ili onaj mačin sve što rade u životu prikazuju kao neki veči cilj i kao svoju borbu za zaštitu svog naoda, a u biti sve se svodi na lični interes, bez imalo odgovornosti i morala u pogledu štete koju svojim neznanjem i nečinjenjem nanose svima nama .
Kad sam bio mali za satove doxa sam citao doha :D
Ovaj isti Stoltenberg, generalni sekretar NATO-a
ovaj i onaj u borbi protiv korupcije i kriminala...
ova tip gleda samo koga ce odraditi i gdje ce ga umociti
??? Koga ovo interesuje? Zar se stvarno nema ni o cemu drugim pisati pa je tema ovaj dupeuvlakac i trosenje budzetskih para.
Najveca neznalica i uvlakodupac Niti jedan razred redovne skole nema.sve vanredno Samo ce on licno profitirati Drzava nikakve koristi od njega nema
@top da iole poznaješ čovjeka, a ja imam sreće da ga poznajem, nebi tako pisao. Momka treba ustati pa spomenuti.