Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne skontah, šta ćeš uraditi što do sad nisi (a nije da nisi imao prilika)?
prestaće se maskirat u plavušane; odsad strogo maske bez perike ... a i promijeniće sport, preći će s ovih borilačkih na npr košarku
isto kao da se on prvi put pojavljuje na politickoj sceni, kao danikada nije bioo na nekoj funkciji pa nam prica.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A gdje mu je drug Fahro sto ga slika sa perikom pa se sprda s njim i onda bi Kebo da bude predsjednik hahahah
Kroz bolje brkove pisham, joj ćalova nevjerovatna ponuda krembila što pchka može da izzbaci ni majske poplave ne odnesoše
Kebo poselanio te Tihić i reko je da ne načinjete baklavu jer će mu trebat za tehwida.
NIJE LI SIMPTOMATIČNO DA NI JEDAN, NI JEDAN JEDINI KOMENTAR U VEZI ,,PRVAKA SVIJETA U DUMINAŠTVU-KEBE,, NIJE POZITIVAN. SVE I JEDAN KOMENTAR SU NEGATIVNI. KEBO JADAN NE BIO GOVORI LI TI OVO ŠTA? BJEŽI JADAN NE BIO DOK TE NAROD MOTKAMA NE OTJERA I NE OSRAMOTI DO TE MJERE DA TE SE ROĐENA DJECA POČNU STIDJETI. KEBO KADA JE POLITI,A OVA ZEMLJA I OVAJ NAROD U PITANJU E PA ZA DOBRO OVO ŠTO NABROJAH ŠTO PRIJE SE MAKNI I PONAŠAJ SE KAO DA NISI ŽIV.
KEBO TI IMAŠ KĆERKU I SINA. VIDE LI I ONI BIJEDU, OČAJ I ŽELE LI I ONI OTIĆI? NE KEBO, AKO BAŠ NIŠTA KORISNO ZA LJUDE OVE ZEMLJE NISI URADIO SVIH OVIH 20 GODINA ONDA SI I TE KAKO URADIO KORIST ZA OBOJE DJECE I ZA KOMPLETNU TVOJU PORODICU. TO JE I BILA SVRHA TVOJE ,,VLADAVINE,,
PA ,,DRAGI,, KEBO ZAŠTO JE TO TAKO? TI BOGA MI KAO DA SI SA MARSA PAO, KAO DA NISI SVIH OVIH DVADESET GODINA NA NEKOJ OD RUKOVODNIH FUNKCIJA I PONAŠAŠ SE KAO DA SI NEVIN I DA NISI NIČIM DOPRINIO DA OVAKVO STANJE BUDE. JESI KEBO, JESI KRIV SI I TI KAO I OSTALI KOJI SU U VRHU OD RATA PA DO DANAS. NE PRAVI SE NAIVAN.
Eh ti ces mi luzeru reci. Sram te bilo. Znam te jako dobro i znam kakvim se mahalastinama bavis. Jadu. Idi sta procitaj.
i sad imam sliku onoga kad ga vode sekjuritiji a on se usro od straha hahahah
Kada vidim tebe sa vrecicom za urin sa strane kazem da je sve otislo u 3 pi.zde materine i da ti u ovim Godinama mislis da stara matuhija mozes da pomognes. Odje.bi lagano u penziju i pusti ostale da makar malo urade na boljitku za koji ti vec 20 tak godina nisi nista uradio osim prikupljao zjale i informacije o kriminalu. A ako je tako onda si isti jer nisi nista uradio da napravis bolje, zato lagano od.jebi
no shit sherlock .
Potpuno si u pravu, Kebo. Obzirom da nisi ni pametan, a ni mlad da nešto možeš promijeniti, vrijeme je da ideš. Kome ti prosipaš demagogiju? Za tebe ni tvoja familija neće glasati. Samo budalu izigravaš gdje god se pojaviš.
Vjerovati Radoncicu, isto je sto I nadati se da ce Bosna jednoga dana imati nuklearno oruzje :)))) Prvo ti je rekao: hajde ti izadji iz SDA, pa se kandidiraj za Predsjednistvo, SBB ce stati iz tebe. :))))))) Problem je sto je isto rekao I Cericu I Seferu. A onda Vam se nasmijao I kandidirao sebe. Gdje ces ti sad moj dobri Mirsade? :))))))))))))))))
moj mirsade, možda su ti namjere dobre... ali je stvarnost opora... pogledaj okvir / okvirove u unutar kojih bi htjeo nešto konstruktivno učiniti -- prvi okvir bih su vjersko-etničke stranke koje podržavaju zaostale, nepismene mase; drugi okvir je sastavljen od tzv. međunarodnih institucija i nvo-a u bih, na čijem su vrhu uredi nato-a, te američka ambasada na čelu sa otpravnikom poslova...! misliš da protiv ovakve kamarile imaš šansi?
A ko je ono kriv za sve to,ti nisi ,ma kakvi
Lik kupi bodove na jadnoj nesreci....
Sinoć napisah' : Ovo što mi duramo ni durex ne bi izdurao..