Razgovori s vodećim političarima
0
Miroslav Lajčak danas dolazi u posjetu našoj zemlji
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo primjera platformaškog kadra. Jasno se vidi stručnost i nadasve elokventnost tog kadra. Slijedi izjava Karoline Platformaške. Za one slabijeg srca napominjemo da slijedi neviđena glupost opasna po život pa tko je osjetljiv neka ne gleda. Stranka koja ima ovakve kadrove ne mora se brinuti za svoju budućnost: http://www.youtube.com/w atch?v=B3Rhhx-xDUc&featu re=player_embedded
samo da se pokkakim u njegova servijanska zvaljava usta...!!! ovaj ce dokrajciti bosnu i hercegovinu....... saslusati ga sta ce reci i otjerati ga u genocidnu serviju...!!!
Ne bi bilo dobro jer možda tebi uzme posao (pošto vidim da se razumeš oko traženja posla).
PRIKLJUCITE SE NOVOFORMIRANOJ FACEBOOK GRUPI SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE DOSTA MUSLIMANSKE PROPAGANDE, STOP LAZIMA... PRIKLJUCITE SE NOVOFORMIRANOJ FACEBOOK GRUPI SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE DOSTA MUSLIMANSKE PROPAGANDE, STOP LAZIMA... PRIKLJUCITE SE NOVOFORMIRANOJ FACEBOOK GRUPI SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE DOSTA MUSLIMANSKE PROPAGANDE, STOP LAZIMA... PRIKLJUCITE SE NOVOFORMIRANOJ FACEBOOK GRUPI SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE DOSTA MUSLIMANSKE PROPAGANDE, STOP LAZIMA... PRIKLJUCITE SE NOVOFORMIRANOJ FACEBOOK GRUPI SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE DOSTA MUSLIMANSKE PROPAGANDE, STOP LAZIMA... PRIKLJUCITE SE NOVOFORMIRANOJ FACEBOOK GRUPI SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE DOSTA MUSLIMANSKE PROPAGANDE, STOP LAZIMA... PRIKLJUCITE SE NOVOFORMIRANOJ FACEBOOK GRUPI SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE DOSTA MUSLIMANSKE PROPAGANDE, STOP LAZIMA...
Dolazi da zavrce usi muslimajmunima
Ovo je samo prvi put..Docice on jos koji put,da potpise smrtnu presudu unitarizmu,morat ce se na FTV velicat lik i djela EU PREDSTAVNIKA, a ona bijeda iz OHRa koji za 16g.osim zla i zavadjanja naroda nista nisu dobrog napravili.
Kako da ovaj portal zataškava sljedeću veliku vijest?? Federalna uprava policije uputila je svim županijskim MUP-ovima dopis, a na zahtjev NCB Interpola Ljubljana u kojima Slovenski Interpol traži istragu o krivičnom djelu pranja novca u visini od 1 947 192 eura ,a u istom dopisu se za to između ostalih sumnjiče Neven Kulenović i njegova tvrtka SVRSA d.o.o. te Stipe Prlić, bivši direktor uprave HT-a. Dopis je danas procurio i medijima u BIH no većina, točnoje gotovo nitko ga u BIH nije do sada objavio što opet govori dovoljno samo za sebe ujedno dokazujući kolika je kontrola marketinških tvrtki nad BH medijima. Od TV kuća u BIH prema našim informacijama pristala ga je objaviti samo TV1
Pa nije znao riješiti probleme dok je bio visoki predstavnik, a sad nešto da pomogne u 2 dana :))))))))) Jest ova EU ......., ma šta ćemo tamo?!!!!!!!!
Dobar je ovaj Lajcek,posteni Slaven,ne zna da mucka,nije podli Poturcenjak niti nadmeni Englez,a ni ograniceni Svabo.Nema u sebi ni Latinluka.On je jedna cista Slavenska dusa-zato ga Srbi mnogo vole,a Poturicama takvi ne odgovaraju,za njih je neko ko ce da ih gazi kao sto su ih gazili Turci i Svabe .
Čudi me da neće posjetiti i Trebinje - pardon tamošnji samostan.
čuj lojavaca..sad cve da pluju po Lajčaku..zovite Inzka..Heljp inzko,heljp baznia,heljp dženosajd..
peder
Ovo je vjerovatno radi Herrn Intzk-a neki pricaju da bi uskoro mogao nazad nach Österreich sich beim Arbeitsamt wie Arbeitslose melden.