Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Sale \"Posto se tako odnosite prema srpskim zrtvama red bi bio da se zahvalim generalu Ratku Mladicu na dobro odradjenom poslu. :) Hvala ti generale sto si nam donio slobodu i pomlatio gamad !\" Ne bih volio da vrijedjam ali gamad su ti roditelji. Zrtve su zrtve, na kojoj god strani. NIko ih ne negira. Ali zna se ko je sta radio i gje je koji masakar bio. Zato bi bilo bolje da se prizna zlocin, a ne da se laze i petlja i da se konacno jednom krene normalnim zivotom. A @miko lav, svaka tvojka rijec stoji! POtpisujem!
\"Ona je istakla da bi potpredsjednik SAD trebalo da uvaži činjenicu da je u prošlom ratu bilo više od 30 000 srpskih žrtava.\" Uh šta reče pa ostade živ....
Gosp. Joseph Biden ce se pravo nasekirati sto ce u is.sarajevu palit svijeće i prosvjedovati. hahaha....Hoce li svijece kaditi zlocinac KAČAVENDA ?
Islamofob i ostali njegovi ! Vama je Sarajevo fantazija, pa evo i sarajevo x redovno pratite ! Okrenite se educiranju, i skolovanju, manite se mracnih ideja i paljenja svijeca, pa to je prevazidjeno odavno. Uputite vasu mladu generaciju na internet, nauku i obrazovanje !
POZDRAV VUKOVARU ! Pravo se \"sekiram\" za LUKAVICU i IST.SARAJEVO. Nek\' pale svijece, umjesto da se obrazuju i uce ! ! ! ! ! ! ! ! Zatucani su ali ko pravi provincijalci, redovno dolaze u zapadno Sarajevo, i gledaju sjaj i bljestavilo velegrada. Pa onda na kombi pa idu palit svijece ! Ima li te ljude neko tamo uputiti da citaju, da se skoluju....
Znači Sale ti znaš šta je radio Ratko Mladić? Kako matere ti znaš kad još niste o tome javno progovorili? Jeste li vidjeli kuću gdje se Ratko rodio? Prava mala štalica u vukojebini! Eto ta tolika mržnja kod njega nije bila samo prema muslimanima nego prema svim građanima. Možete samo misliti kolika je njegova bila mržnja kad sišao kao momak u grad (sigurno nije izašo iz svog sela prije 18), a ono njima toplo, ide voda na česmi, djeca jedu sladolede i čokolade, a on jadan u vunenim čarapama i opancima. Ko ne bi mrzio grad?
@dk - de nam reci kakav je osjećaj pripadati narodu koji je prvi i jedini od kada postoji čovječanstvo optužen i osuđen za djela GENOCIDA?! Jel ovo tvoj način liječenja frustracija, lažima i provokacijama, na žalost tvoju neće ti pomoći! ... :)
Posto se tako odnosite prema srpskim zrtvama red bi bio da se zahvalim generalu Ratku Mladicu na dobro odradjenom poslu. :) Hvala ti generale sto si nam donio slobodu i pomlatio gamad !
@AKADEMIK, u pravu si za profesore u Sarajevu. Ovdje radi puno građana srpske nacionalnosti, i dobrostojeći su građani. U Istočnom Sarajevu, Banjoj Luci i ostalim gradovima i mjestima pod privremenom okupacijom četničkih hordi, nema NIJEDNOG građanina druge vjere, nacije i sl. a da je na nekoj bitnijoj funkciji. Sram neka vas bude bosanskohercegovački Srbi, jer ste 99% GENOCIDAN narod i gadi mi se vaše licemjerje. (ako znate šta je to).
BiH jeste tužila Srbiju za genocid, al ništa od toga. Svijet nam je okrenuo leđa, jer ih neinteresuju naša plemena i naši plemenski sukobi na Balkanu. Mislim da je zaista bilo razloga za tužbu jer kao što je svima poznato njihove paravojne i vojne snage su činile zločine na ovim prostorima, krali su, odvlačili plijen u Srbiju, pustošili uz blagosove dokonih popova i na očigled cijeloga svijeta. Moglo im se... Jer iko iz naše zemlje pustošio Srbiju? Jedino mi nije jasno kako nakon toliko godina poslije rata javno ne progovore o tome (možda je izuzetak B92). I dalje imaju medije koje više onako ne lažu kao što su lagali ali selektivno iznose činjenice pa je to isto npr. govore o zločinima nad Srbima, a ni ne spomenu zločine nad Muslimanima, govore o danu pobjede u Bijeljini, a ne govore kako su toga dana hapsili i odvodili civile u logor u Batkovićima! Ako se zaista misli postići neki uzajamni dijalog u BiH onda se valjda prvo treba ići od medija i od onih od kojih zavise!
Oooo, jel to stigao Ferdinand da obidje podanike...
PITAM SE DA LI SE I JEDAN SRBIN DISTANCIRAO JAVNO OD ZLOCINA NAD BOSNJACIMA ZA BILO KOJI POKOLJ ILI LOGOR????????????? DA LI JE BILO IZVINJENJE ZA ZRTVE NEDUZNIH???? DOK SE GOD TO NE DESI ZNACI DA SE POTVRDJUJE ZLOCIN. TO STO SRBIJA TUZI NEKE U BIH JE SRAMOTA I ZADNJE LICEMJERSTVO ZASTO BIH NE TUZE SRBIJU ZBOG PRELASKA SRPSKIH JEDINICA PREKO DRINE I UCESTVOVANJA U POKOLJIMA U ISTOCNOJ BOSNI? ZASTO NIKO OD ODGOVORNIH U SARAJEVU NEMA MU_DA (OSIM KOMSICA) DA USTANE I KAZE NESTO?
Pa da i Švabe su izginule u drugom svjetskom ratu! Normalno je da su i oni imali žrtava, pa i civilnih. Samo što je normalni, civilizovani svijet pošteno krojio povijest prije šesdeset godina, prikazujući istinu koliko je miliona nedužnog svijeta poginulo od nacista (Rusa, Židova, Roma....). Srpska je poitika upravo takva bila - nacistička i ne znam zašto u svojim medijima i danas prikazuju sebe kao žrtvu? Kako su mogli da šute dok su im komšije odvodili u nepoznato? Zašto makar sad ne progovore? Eh kako su Švabe civilizovan narod...
obrezani islamisti bi dobili po ušima kad bi krenuli u napad na našu republiku. zato sumnjam da ce pokušati, mada ih ovaj dvaput na mozgu operisani podpredsjednik izgleda kani pretvoriti u šehide. www.blisstree.com/articles/vice-presidential-candidate-joe-biden-survived-2-brain-aneurysms-276/
dragi srbi! Ogromna je razlika u tome kada mi pričamo o nestalim, poklanim i širom BiH u raznim sekundarnim, tercijarnim i kojim sve ne masovnim grobnicama pokopanim CIVILIMA! Djeci od 3 i starcima od 103 godine. Druga je stvar kada vi govorite o svojim vojnim žrtvama! Uostalom i švabe su stradale u drugom svjetskom ratu, da možda dignemo i Hitleru spomenik? Da zapalimo svijeće ss-ovcima?!