Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CUDI ME JARANEMOJ BAS JE FIN INSAN. JARANE TO JE ZA GOLOG OTOKA NE ZA ZATVORA
nemože bit BiH neposjeduje nikakve otoke uz svoju obalu
akoBogda,samo treba govorit akoBogda
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
i ti si dobio diplomu prije nego sto si usao na fakultet
Doces i ti na red mirnese govnaru,jebo ti balijagic majku onu koja ti kupi diplomu.
šofer, ljiga i nečovjek mirnes ajanović, koji je za dvije godine završio pravni fakultet, brani šizofrenika sa kupljenom diplomom pravnika faruka balijagića i njegovog sina debila-kriminalca adu balijagića. jos im dodat stranačkog kolegu, predratnog mesarskog koljača i zidara a ratnog profitera esada radeljaša pa da cijeli cirkus bolesnika imamo na jednom mjestu
Stanite ljudi jeli se ovo snima neki film? Faruk brani Mirnesa, Mirnes brani Faruka...ja sapunice...a gdje je Fata??!
Mirnes zvani MEGAFON onoga cele sa mindjusom...da ne bi njega ovaj dvije recenice sastaviti nije u stanju...
Ovo je ludnica. Kreten sa slike, koji je u Banja Luci kupio diplomu pravnika drzi ders o pravdi i postenju. Jebote, umjesto da i njega kriminalca hapse ono ga turilo na televiziju da drzi ders. Pa stvarno ovu nakazu od DRZAVE treba ugasiti za sva vremena.
Je li ono njegovu stranku predstavljao Eso Radeljaš u Parlamentu?
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/16239/esed_radeljas_sasvim_iskreno_pustite_me_ja_sam_mali_lopov_ganjajte_one_velike.html
Ovako to otprilike izgleda kad te brani Mirnes http://m.youtube.com/watch?v=114uSfr8Sh0
KristianovFrend DABOGDA TI SE PUNICA ZVALA NADA
mirnes bruce lee muahahahaha kakav debil, a sto je najgore ovakav ce nam za desetak godina voditi drzavu. trazit cemo bakira, covica i dodika svijecom kad nas zajase nova bosnjacka elita iznikla iz dzamija i heroina.
_""Nikada nigdje, u cijelom svijetu, koliko je poznato, nije se dogodilo da sudija presudi prije suđenja, odnosno da donese sudsku odluku o pritvoru prije nego što je održano zakonom propisano obavezno suđenje! ..." MISLIM DA NIGDJE NA CIJELOM SVIJETU I NEMA OVAKVIH SUDOVA, KAO ŠTO SU NAŠI! Onako kako su se stvari odvijale, vezano za Balijagiće, i dijete može da shvati i vidi da im je sve unaprijed smišljeno i upakovano. Balijagić očito nekome smeta.
svima
meni ne smeta ko ga šiša ))))
Ko je taj balijagić?
to je onaj lik što nosa torbicu jarko zelene boje ,u raji poznatu kao "pederiša"