Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledaj.još stavili imena ispred sebe.ooo Matti draga .gledaj im osmijeha.
Bihac najljepsi grad u cijeloj BiH. I grad dobrih i veoma hrabrih ljudi.
jao ministrice okoliša upm.zna li ona šta je njen zadatak.
Idu izbori pa se malo skokne i do Krajine, inače ko na je*e. Sad će opet reći kako je prioritet izgradnja ceste Bihać - B. Krupa preko Srbljanskog platoa, istresti nekoliko kamiona pjeska i to je to narednih izbora.
Da ali taj biser nema autoputa
Svi smo mi vama pred izbore fini divni i krasni najbolji a kad prođu izbori onda smo vam zadnja rupa na sviralu, onda smo gube sirotinja koja nema šta sa vama pričati, ipak ste vi gospoda postali ležeći na našim parama i ne radeći ništa i ko smo mi da tu smetamo, ali prije izbora pomilkili bi nam ga
Jel moguce da je ovaj amarildo, nosac kisobrana hamdije lipovace 15-20 godina direktor nacionalnog parka una.Tuga. Bravo Bakire neka te.
Mrzim SDA