Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel\' ti to opet trazis od drugih da rade tvoje prljave poslove, jer si nesposoban uraditi ih sam? barem mi kad \"cistimo\", ne trazimo od nikoga pomoc...ku.rv@ti, b@lije i sipci...koji pic.k!ni dimovi od naroda, vazda se znaju kurc1t kada imaju nato, naciste, turke iza sebe, a 1 na 1 su, kao sto i rekoh, p1ck1ni dimcici.
Ima vremena, za jedno 30 godina a mozda i nikad. Ako ovi neradnici kojima ze stolica za dupe priljepila ostanu na vlasti ni tada. Zato motku u ruku pa po ledjima. Ako i tada budu htjeli da rade.
Hoces Evropske standarde gdje ima Srba? Pa Srbi se uopste ne slazu sa Evropskim standardima i uzimaju Evropu za neprijatelje. Trebaju se ovi vec jednom probuditi i Bagerma Srbe cistiti kao na Kosovu.
Ova sadasnja vlast ce da unisti sve sto je Bosnjacko, a za ostalo sta ce biti neznam. Znam samo da rade na tome i da uspjevaju, jer Bosnjacki narod je toliko naivan, da iz proslosti nista nucio nije.
Z a razliku od dosadanjih vlasti, ova sadasnja bar ima dobre predispozicije, a kako izgleda voljna je i da radi na tome, tako da je vrlo moguce da cemo prestici i Makedoniju i Crnu Goru sa ocjenama.
Izvinite Hrvati , Bošnjaci i Albanci što smo napravili agresiju na vašu zemlju i ubili nevine žrtve i to sve zbog toga što smo slepo pratili Miloševićevu politiku, ali pogrešili smo i zato nam izvinite u ime svih Srba što smo to napravili i stidim se svega toga! Izvinite bračo još jednom i nadam se da će jednom zauvek mir doći na ove prostore i da će svi Srbi živeti u zajednici sa drugima i da če Srbija pomoči za odštetu nanesenu vašim narodima! Lepi pozdrav Bošnjacima, Hrvatima i Albancima!
Ma ima vremena da mi dobijemo dobre ocjene, samo sadasnja vlast treba da se i oko toga potrudi... Do sada su dobro radili.... Dok je SDA vladala nigdje nismo uspjeli...