Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna Dodo sta radi samo neznaju Srbi sta ih ceka.
Ma ako si ti \"Pipo\", ja sam Clinton....je.bo ti ja mater!
@Mato Ako si ti Mato onda sam ja Abdullah al Gadawi. Prozirno zaista Maot dragi!
Može biti Zoki da će proći podplaceni ustavnu sud genocidne tvorevini, ali si zaboravi kod koga neće proći . Naravno da nemisl na korumpiranu političku elitu federacije. Ima u BiH vise patriota nego sto misli ,predlažem da sami ukinete genocidnu tvorevinu i da se ponasate onako kako prilici azilantu u jedoj drzavi! Vidim da vas po neki ovdje ipak pozivaju na suzivot i dogovor, to su najvjerojatnije neki izbjegli jadovi iz istočne Bosne , sto se tiče mene možemo živjeti jedan pored drugog, ali po starom vama poznatom načinu mi age a vi kmetovi
Ma dodo je \"veliki cojo, mala mu:da\"! On samo lapanda i vara srpcice.....hehehe a sto se oni vise pale, to se dodo vise bogati..... .Fuj, majku vam vasu zlocinacku, kad ce te se jednom probuditi iz vaseg \"srpstva\", pa da zivite kao normalni ljudi?????
Posto taj prljavi srpski narod trazi neprijatelje svakodnevno mislim da ce ovim referendumom izgraditi grobnicu sami sebi. Nije Dodik-krmak sam palivatra vec kolektivno srpski narod zasluzuje tesku kaznu nadamo se da ce je dobiti vrlo brzo.
SARAJEVO X COM JE SRPSKA PROPAGANDNA MASINA
to izgleda otprilike ovako. mi moramo da se dogovorimo sa ustavnim sudom rs da to sto mi napravimo da stim nema nikakvih problema a ovi mogu ulagati veto koliko hoce, to je demokratija u rs-u. ma me vam ga na bi je m.
Ma vama genocidnima treba samo jedna atomska i da vas sravni sa zemljom, majku vam zlocinacku!!
STVARNO STE BUDA-LE.OD TITINE SMRTI VI SE VRTITE,OPEĆETE,RATUJETE MEŠKOLJITE,A NA KRAJU HAG,SVE MANJE TERITORIJE,TJ.UVIJEK GUBITE.PA SMIRITE SE DA NE IZGUBITE I OVO ŠTO STE DOBILI DEJTONOM I DAJTE DA SE DOGOVARAMO A NE SAMO KUHAMO.
Eto na sta pare poreski obveznika trosite.....djubrad....