Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto Predsjedništvo BiH ne nametne rješavanje pitanja Sutorine i Kruševca, odnosno povrata teritorije Bosni i Hercegovini!? P.S. Područje Sutorine bilo je od 1382. do 1936., dakle 554. godine, u sastavu župe, nahija i kotara, odnosno Trebinjskog sreza, pa je historijsko pravo Bosne i Hercegovine na ovo područje neupitno!
@nadrinicuprija Ja sam za tebe također mislio da si glup, ali nalaost i uvjerio sam u istinitost pretpostavke.. Neki argument, kojim ćeš derogirati moje izlaganje, ne, nemaš ni ovaj put!? P.S. Ostao si mi dužan odogovor na ime Anex-a 7!?
Sutorina je oteta od BiH i pripojena Crnoj Gori www.bs.wikipedia.org/wiki/Sutorina
Inače posjete visokih zvaničnika se koriste za rješavanje postojećih pitanja i unaprijeđenje budućih odnosa u svakoj sferi, ali po već utvrđenom obrascu, u Bosni i Hercegovine, posjete takog tipa, nikada se ne sprovedu u djelo.. P.S. U svakom slučaju, da vidimo šta nam "đetić" donosi..
Imal' ko da mu kaže da je Sutorina BiH
@hasan.bajric.77 Uzeo si mi riječ iz usta.. P.S. Nećeš vjerovati, da su ovo pitanje iznijeli na sto Episkop zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije, Željko Komšić, kao i Haris Silajdžić 2006. godine, multietična sinergija, ali samo nažalost na riječima..