Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kao da je to neka vijest. za napredovanje ti samo treba dobra veza,ista stvar je u policiji,graničnoj,carini,...u biti u cijeloj državnoj službi. Ne znam čemu čuđenje...Nažalost takvo je stanje
TALE sve zna, pitajte majora.
Nema se sta tu provjeravati, to je javna tajna da se sve placa, pa i ova radna mjesta, isto kao i u policiji. To apsolutno svi u ovoj drzavi znaju. Al najveci apsurd je u tome sto bas ti koji bi trebali da sprecavaju mito i korupciju su najkorumpiraniji. Aferim!
PA ZASTO vi MAJKE SREBRENICE ne tuzite Haski Tribunal za unistenje 3 000 licnih dokumenata vasih bliznjih, koje je carla del ponte unistila ! Zasto ne tuzite haski tribunal sto je oprao srbiju barbara od agresije, etnickih ciscenja i genocida Bosnjaka ? Zasto ne tuzite haski tribunal sto je oslobodio perisica ko jednog od glavnih organizatora i pocinioca genocida Bosnjaka ? Zasto ne tuzite Haski tribunal sto ne da POST-MORTEM presudu krepalom milosevicu ? Zasto majke Srebrenice ne tuzite Holandiju za genocid nad Bosnjacima ? Zasto majke Srebrenice ne tuzite EU-u za genocid nad Bosnjacima ? Zasto majke Srebrenice ne tuzite srbiju barbara za genocid VASIH najmilijih ? RADITE sta vam MAJCINA svijest daje ko savjet i pravdu, NE SLUSAJTE politicare, da su vam bili iskreni prijatelji "tihic i lagumdzija" REVIZIJA tuzbe protiv srbije bi AUTOMATSKI bila data ODMAH POSLIJE PRESUDE Haskog Tribunala !
O cemu se ovdje kokretno radi, dajte detalje !
Ja sam uradio 10 sklekova i proso dalje evo me sad radin i imamplatu sedam stoja a ovi glupani treniraju i opet nemogu proc dalje