Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH i Srbija su najveći izvoznici 7,62 municije i minobacackih granata za ukrajinsku vojsku. Ovaj je ugrađeni posrednik.
Igman - Konjic treba čuvati u tri esalona .
Nelupetaj. U Europi CSG grupacija je najveci izvoznik municije za Ukrajinu…
Smjesno kako svoja vnago ciste preko nasih ledja, oduvijekk... pogani matorci dalje od balkana. Rjesavajte svoje probleme sami!
Ima li iko da nije došao u BiH zadnja dva mjeseca!? Situacija je takva da je fol radi prijetnje, nikada!!! Bosna ima nešto što drugi nemaju, položaj i vojnu industriju. Konačno ne dolaze zbog nas, već zbog sebe... Samo što mi tog nismo svjesni!
Ovo je vrlo bitna posjeta za BiH i veoma loša za agresore i zločince. On donosi bitno odobrenje visokom predstavniku nakon USA.
Baja hoćeš li i ovoga proglasiti turistom, piskaralom itd i sl.
Dolazi da obezbjedi ssss divizije(domobrane, handzar i ravogorce )za ne daj Bože i rat sa Rusijom.Sve je to ratovalo za tuđe interese u prošlosti
Njemačka ima oko 18 i po hiljada vojnika i municije za 15 dana borbe (ovo je Pistorius lično izjavio). Ne sumnjam u dobre namjere, ali ovaj čovjek ne bi mogao da zaštiti ni vlastiti narod a kamoli nas.
Njemacka ima jednu od jacih vojski u Evropi, glupane.
Jos jedan Svabo koji dolazi! Boze dragi sta smo pogrijesili?
Ala su ga navalili dolaziti
Pokupili su radnike, sad dolaze po ratnike. Da imaju ako zagusti. Das Goveda.