Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako SDA napada DF gdje i kako stignu. Pa gamad jedna. Valja li vam ko ? Nije ni cudo što niko neće sa vama u vlast.
Ko je čiji bot pokazuju komentari, a pogotovo tvoji SDA botino.
Alpha biti jedan, Amir Zukic ti komanduju hahahaha. Je li te stid ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA mafija je spreman čovjeka napraviti ludim
Nije majka sina karala sto se kocko nego sto se vadio. Pa u ovoj Destruktivnoj Fronti Zeljke Komsica izgleda svi moraju imati misljenje kao Zeljko, ili kao Reuf, ili kao Emir, koji do podne ne znaju jel vedro il je oblacno, ako slucajno nesto drugo kazes moras se ovako vadit. Pa ovo ni Zlatko nije trazio od svojih drugova.
Kada su DF i lično Željko Komšić nagazili ministra Milana Mandilovića (DF), on je promjenio iskaz i rekao da je greška. Koja laž i demagogija! Kako o ovako važnoj stvari da ministar griješi tj. da je pogriješio o zakonu koji je digao cijeli region na noge. Ako je greškom dao interviju, onda, da li je greškom potpisao novi Zakon o radu i lično ga uputio u proceduru na VLADI FEDERACIJE, da li je i to bila greška?? Zaista, ovaj isprdak SDP-ov je veliki licemjer, demagog i laž mu je vještina posebna!!
Željko je za sve kriv. Nema Amir Zukic Susjed vilu od dva miliona, već Komšić.
Gdje li je Susjed ? Nešto se ušutio
Ovi iz DF-a izgubljeni u vremenu i prostoru! !
komsic i bakir dvojica pedera *** jedan drugome djecu
Sad priznajete da nista ne radite da svi drugi rade a vi samo potpisete a niste sposobni ni da procitate sta potpisujete
Potpisao a nije gledao.:) Haloo ministar...
Ogledalo glašača SDA je Amir Zukić u narodu poznat kao Susjed. Kada je Susjed završio fakultet, koje godine ? Zna li iko ?
Hoće njega to, ovako je jednom otišao raditi nešto vani, pa greškom se odjednom našao na skijanju. Ni kriv, ni dužan. Jadni Mandilović
Yebem te ministre kad ti "stručne službe" intervjue pišu, a koji si blećak govori i to da potpisuješ " na neviđeno " ...!!! Koliko li će nas koštat to potpisivanje ...? ? ?
Ovaj ne gled ni sta potpisuje, niti ga interesuje. ja nam ministara i govana.
pitanje za Alpha_et_Omega, ponosiš li se činjenicom što ti je Amir Zukić zvani "Susjed" bitan faktor u stanci (SDA) ?
Čemu toliko pravdanje ? znači da si Susjedov potrčko. Haj biće bolje, samo ti ordiniraj za njih po klixu, sve će to Zukič pozlatiti.
Ma zaboravio čovjek šta je potpisao. Isto kao što njegov šef ode na skijanje s rajom, pa plati iz budžeta, još uzme i dnevnice za sve skupa, jer je zaboravio da to nije bio službeni put.
A sto ne priznate svi da su Bosanci i Hercegovci svih vjera priglup narod? Je l vas boli istina?
To je pokazatelj da uoće ne čitate i ne pratite šta potpisujete i šta radite. Kkakav je to samo javašluk u našim vlastima?