Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stanje u BHRT-u rezultat je dugogodišnjeg loseg programa. sport izbacen, obrazovni program nikakav, informativni krs, vlastita produkcija nula. pa doso narod pameti i malo po malo odustajali od placanja pretplate i punjenu dzepova hiljada neradnika.normalno. sve se odnosi i na FTV i RTRS
Samo mjesecno im za plate treba 3 miliona km,godisnje 36 miliona.To nemoze ni predratni "energoinvest" izdurat'
PREZIVIT CEMO MI I BEZ BHRT IONAKO IMAMO MI JOS TELEVIZIJA POPUT FEDERALNE FACE TELEVIZIJE OBN TELEVIZIJA N1 BIH TELEVIZIJA HAYAT TELEVIZIJA NEBRINI TE VI NAROD JE I VISE NEGO DOVOLJNO OBEZBIJEDEN INFORMATIVNIM PROGRAMIMA.
Pozdrav Bosno , kradi ,uzimaj bezpravno , kradi , u pravu si kradi dalje , bitno je da je tebi dobro ,kradi dalje , svi kradu i ja moram ako hoću da prezivim o u kradu 😔
prostituisa se i ti, moj Jusko
Preko veze se zaposlili sportski novinari veze nemaju.Na satel kanalima svaki je bolji od onog kojeg imaju.Za poslite ko je bogom dan.
švabo počeo si i ti serendati. prodao si se za funkciju. imao sam zaista visoko mišljenje o tebi ali....
U stvari najveći problem sami sebi su stvorili javni servisi slobodnom interpretacijom zakona u kojem su RTV taksu prisvojili kao svoj ekskluzivni prihod, bez da dio tog novca preusmjere u proračun, jer RTV taksa nije pristojbina Javnim servisima nego državi, koja će s tim novcem upravljati. Radi toga tog ekskluziviteta dogodilo se da ljudi ne žele da plačaju RTV servis u kojem se o događajima, vjerskim datumima, kulturološkim problemima i specifićnostima cijelog jednog naroda uopće ne govori.
Pa naravno, unistavanje BHRT-a je daljnje negiranje drzave BiH i svega sto je bosanski/bosanska/bosansko...Sta je sljedece? Preimenovati rijeku Bosnu u ''Srbija''?
Rezultat je 1000 uposlenih kojima ja moram da placam plate.. E karina buraz vise
Dobar momak steta sto je fahrin
ministarstvo ko zooloski bog te, grizli glavom i bradom
propalo je prvenstveno zbog kolicine uhljeba....ima ih 3 puta vise nego sto ih je potrebno....i bilo vrijeme je za propast ovog mastodonta.
U prijevodu ukucavat cemo pare i dalje iako je s toliko zaposlenih stanje dugorocno neodrzivo...jeben plan
Da nam ti nisi reko mi ne bismo znali...e pametan si nema dalje
EEE jesi nam novost rekao svaka čast.....