Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto u ovom popisu niste naveli glavnog ugovarača gasa a to je Energoinvest. On je glavna karika koja na bazi monopola diktira cijenu i ucjenjuje sve. I još jedno pitanje ministre koja je uloga uopšte Energoinvesta kao glavne karike u distribuciji gasa iz Rusije.
Gospodine ministre ukunite BH gas i Sarajevo gas formirajte samo jedno preduzece za distribuciju plina gradjanima,zasto moram ja kao gradjanin biti cetvrti u nizu kod placanja gasa. 1.Energoinvest uvozi plin prodaje ga BH gasu,BH gas prodaje Sarajevo gasu a Sarajevo gas gradjanima pitam sta rade ovu u BH gasu jedino kroz fakture uvecaju svoju zaradu a nista nerade jedini im je posao napisati fakture sarajevogasu uvecane za njihove enormno visoke plate,ujedinite ove cetiri firme u jednu.
cijena po kvadratno metru stana maksimalnih 0.30 tvrdi covjek iz njhove firme ali sa otpustom zaposlenih koji su nepotrebni i punim radom zaposlenih od 7 sati
Samnjit ce cijenu a povecati akcize..uglavnom ...plin ce pojeftiniti a li cemo placati vise nego do sada?!
najmanje jedna firma višak u ovom lancu
cijena plina pada, a Toplane podizu cijene...
Momka koji je na fb objavio imena male gamadi i sadista je pozvala policija na razgovor
nije prekrsio nikakvo pravilo. ja bih rekao da sam imena nasao na ulici na papiru i ne bi mi mogli nista.
moji roditelji imaju para, reci cemo da nas smatraju bogatasima, sad imam 18 godina, crni pojas iz karatea i da ja uradim nesto 100 puta manje strasno ubili bi Boga u meni. a za ovog momka pokrene li se spor, ja cu mu platiti najboljeg advokata.
Nisu budale da snize cijene, pa onda bi u ovoj vukojebini samo oni bili ti koji ne gule kožu sirotinji. Nema od toga ništa.
SBB ministar zahtjeva nize cijene...kad se to desilo da je neki ministar to uradio?
a hoće li toplane nama smanjiti račune
hoce q
Kažu da će ih štampati na manjem papiru.