Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On je istakao da je tranša koju Željeznice dobijaju iz budžeta FBiH nedovoljna i da može da podmiri samo manje troškove infrastrukture. Pa kad vas ima 4.000, kako ce vam biti dovoljno???
Kako ce dobiti platu, kad ih ima vise nego sto ih treba, a plus na sve to direktor im je istureni pijun SDA, pa sami zakljucite gdje pare idu...
Ministar transporta i komunikacija Federacije BiH Enver Bijedić i predstavnici Uprave federalnih Željeznica danas su u Sarajevu postigli dogovor da željezničkim radnicima što prije bude isplaćen zaostali lični dohodak, čime bi se otklonio jedan od razloga otpočinjanja generalnog štrajka zaposlenih u ovom preduzeću. Moj Bijedicu problem tih ljudi predstavlja osoba koja ih vodi,koja im pokrade sve sto dobiju,koja je jedna od onih koji nas lazu i kradu svih ovih godina poslije rata.