Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ovo neka zajebancija
Bolji je politicar Ciro od Dodika. Vidite, zna se uslikati.... :)
jebem li mu majku izdajnicku
Ciro je fakat glumac. A kako bi rado vidio Dodika-krkana u BiH-dresu!!! :-)) Odmah bi ga pozvao na cevape u Sarajevo.
Halal ti vjera CIro legendo :) Pa nikome nije uspjelo uvaliti BiH dres onom krmku Dodiku pa jos ga nagovorit da dodje i navija za BiH. Pa makar i ne dosho, ali je eto u novinama prihvatio da ce doci. Velik\' uvlaciguz. Jao kako mu ga spusti Ciro, a u dushi misli sto i Mesic \" ja medvjeda iz laktasha braco mila\" Ciro je car, divi mu osmjeha od uha do uha a kreten Dodik ko da mu neko zari pod tabanima pa se na silu smije. Ha koji debil. Sto rece Montenegro prava seljacina. Ciro zna sta radi, veliki je glumac :)
Sta sad sve DIVNO, BAJNO, KRASNO???? Ciro BOG TE VIDIO, STA TI BI??? Ko koga jebe ovdje, lud zbunjenog ocigledno..fakat mi nije jasno, kakvih Dodika vise u zemlji...treba i tog jednog poslati u.......
STA RVATI KOD DODIKA TRAZE OCE AMBALAZE? OCE BLAZO DA MU DODIK RAZLUPE CVIKE DA IZGLEDA KO STIPE HEHE ILI KAO SEVERINA GOLA BEZ STIKLE
nego nema sto srbin imade najveceg krmak na celu vlade a i tadica sto izdati nas najbolje znade
gagi...pa svi veliki politicari u Srbiji su Srbi iz Bosne...
ne kontam lik
Dough-dick, O Milorade ko ti dade takvo ime
DODIČE - VUČE!!! LJILJANA KRAJNC SE LIJEČI U BOLNICI U PADOVI, DOK TI PROSIPAŠ IZ ŠUPLJEG U PRAZNO!!! ZATO, ODRIJEŠITE KESE ENTITETSKA I DRŽAVNA GOVNA, DA BAREM MOŽEMO POMOĆI TOJ ŽENI!!! SRAM VAS BILO, NISTE U STANJU OTVORITI JEDAN SOS TELEFON ZA LJILJANU!!! SRAMOTA!!!!!!!!!!
Al\' vas Dodo jebe u mozak ! AAAaahahaahahahahahahahaahahaha
Neznam. Zasto?
zasto se dodik zove milorad??