Komentari (405)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je ovo? a pio sam samo kafu i vodu danas...
Katarza?????
a hoce li izmetbegovic ili covic poloziti gdje vijenac. opet ovaj pavijan ispade veci gospodin od ove dvojice. koja ironija.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
70% bosnjaka nije bilo u potocarima, Dodik je ipak dosao
To je skupljanje jeftinih poena preko neduznih zrtava...
Svi mi ponekad dodjemo "tobe" i "progledamo".
Šok i nevjerica :)
Cim je on ovako fin neko sranje sprema.
Gospodina Dodika je kao umjerenog čovjeka koji nije bio nacionalista gurao Zapad. Nadam se da će imati još ovakvih poteza, a i njegovi pandani sa bošnjačke i hrvatske strane da će pognuti glavu pred žrtvama, ko god to bili. Pomirenje i ekonomija, ako toga nema nema ni nas, zajedno ili odvojeno po entitetima i kantonima, svejedno. Mi sa svakom izgubljenom godinom kaskamo za svijetom po 2-3 pa čak i pet godina.
Jeste, dok SNSD nije preuzeo vlast od SDS-a, bio je vrlo umjeren i primao pomoc "mrskih mu" "stranih agenata" za podrsku razvoju demokatije, osnazivanjem opozicijskih stranaka ... cim je stranka dovoljno osnazila, zapjevao je novu pjesmu
Sta ovo sad treba da znaci:Moze li jazavac da promijeni cud,ili su prvi znaci gubljenja tla pod nogama?!
Ovim činom će izgubiti mnoge pristalice i potencijalne glasače (čitaj ovce)...
..pa, nemere to tako doDicke...ne....
Vučić i Dodik 11. jula u Potočarima http://slobodanvaskovic.blogspot.nl/2015/04/vucic-i-dodik-11-jula-u-potocarima.html Premijer Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće 11. jula u Potočarima ceremoniji obilježavanja 20-te godišnjice stradanja srebreničkih Bošnjaka, saznajem u dobro obaviještenim beogradskim političkim krugovima. Isti izvori tvrde da je Vučić tražio od Milorada Dodika da 11. jula bude u Potočarima zajedno sa njim. Dodik se uskom krugu svojih saradnika povjerio da nema namjeru da ide u Potočare, uprkos pritiscima iz Beograda. Međutim, Vučić je odlučan u svom zahtjevu da se na obilježavanju 20 godina od srebreničkog masakra u Potočarima pojavi i Dodik. Upravo zbog toga Dodik je 16. aprila upriličio iznenadnu posjetu Memorijalnom centru u Potočarima i položio vijenac na spomenik stradalim Bošnjacima. Očito je da Dodik ovim postupkom želi da opipa puls javnosti i procijeni da li će za njega biti dobro ili ne da se u Srebrenici pojavi i 11. jula.
Molim Allaha da vidim Bakira na groblju ubijenih srba na bilo kom mjestu u JEDINSTVENOJ BIH
Ljudi moji oce ovo smak svjeta. Prvo onaj cetnicki pokret u Višegradu a sad ovo, oni nesto mute.Nedo Bog opet 92 i 95-u
Strah me bajrama..
svaka cast
Nas Willy Brandt.... POZDRAVLJAM.
Kako god da se desilo, svaka mu čast.
Ovaj isti covjek ne priznaje da je bio genocid u Srebrenici a dobricina ostavlja cvijece po prvi put...Ovaj isti covjek je bio svjedok odbrane RADOVANA KARADZICA u hagu, inace ratnog zlocinca koji je i naredio ovaj sav masakr zajedno sa RATKOM MLADICEM...Bosnjaci moji divni, ne nasijedajte na ovakve poteze, ovo je sakupljanje nekih poena da bi se doslo do necega ili nekoga a vrijeme ce nam pokazati sta je u pitanju.. Lijep pozdrav svim dobrim ljudima :)