Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa i nije neka cijena. haj da ste vi hilmini i mujini novinari nasli da nosi kakav rolex od 50-100 hiljada maraka, ali sat od 5.500 maraka....ko da je to problem kupiti.
samo ste ljubomorni
Bijeda putin nosi od oko 100 000 evrica ovi nasi su samo saljaci mali kriminalni cobani
Kao da je sat od 5500 skup, bila bi prica da ovakav sat ima voditelj na obn-u.Ovako nista posebno
U BRCKOM PREDSJEDNIK SDP-A ATIĆ ESAD VLASNIK KVADRA ZGRADE VRIJEDNE 4 MILIONA MARAKA A COVJEK IMA PLACU 3000 MJESECNO I BIO JE 2 MANDATA U SKUPSTINI ,TO JE REC BIZNISMEN KOJI ZNA S PARAMA,DA MI JE ZNAT KAKO JE USPIO NAPRAVITI OD 250 HILJADA 4 MILIONA A PRI TOM NI MARKE NE POTROSIT
Bas mu je jeftin, koliko je pokrao.....
Dabogda nosio zlatan sat od milion euea a nemogao vidjet koliko je sati.Narod je gladan a on trosi huljade maraka na sat.
A da nije jadnicak, kupio polovan od kakvih sanera, ha?
Oooooooooo Milorade ,ooooooooooo Milorade ,vidiš kako znam da te pozdravim i na vašem durmitorskom. Nego Milorade ,zar ono \"braća Srbi\" nisu najsuperiornija nacija na svijetu? Zar milorade pored NEBESKOG NARODA ti kupuješ sat od Švicaraca? Ha Milujmirado Do-dick-a .....
ma nek je jos jednom preveslao glu.p.e b.a.l.ije kupicemo mi njemu sat sto puta skuplji!!samo naprijed mile dok te oni prokuze ti im pobjegnes pet poteza!!!
Naslov je trebao glasiti \"sramota kako jeftin sat nosi Milorad Dodik\" BH milijarder političar i privredni kriminalac svjetskoga ranga.
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job.ba
E ja Clanka EBO TE. Pa i ja imam sat pa sta. Jeli ovaj \"glupi clanak\" SNSD-ov Marketing ili sta? @Klix: Koliko ste majke vam dobili od SNSD-a da ovakve gluposti pisete.
kako mrzim srbe 500 godina staru tursku spermu oci bi im vadio :D
Pa ako cemo iskreno, s obzirom na njegovo imovinsko stanje i nije se bas mnogo potrosio za ovaj sat. Daj sad da vidimo druge imucne politicare, i ne samo satove, daj da vidimo mobitele, cipele, odijela, auta, itd., saznacete neke zanimljive podatke.
Vijest o Miloradovom satu najčitanija na portalu.HAHAHHAHAH pa to je i cilj klixovaca, vi ste glupi ljudi, da objave vijest o znanstvenom otkriću nebi 2 pogledala vijest glupi balkanski, slavenski narode!
Pa šta ja bih nosio 5 puta skuplji sat da sam on , poznajem momke koji nemaju osnovne škole nose skuplje satove .