Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ante Dvi se ti njemu koliko hoces ali je i tebi i njemu umrijeti u zemlji Bosni I Hercegovini pa ga ti ljubi u du.pe drago mije samo zbog takvih majmuna sto vas Komsic uzima u predsjednistvu
Kakav smiješan čiko ovaj \"Dodok\"
Car nad carevima. A, jojo, Komsic je u drugoj drzavi. Sto on ima sa RS? Idit vi svojim putom, a mi cemo u HR.
cime se sve nece baviti samo da zamazu oci ljudima..pa Dodik i Incko su kucni prijatelji..to znaju svi malo upuceniji u tu dinastiju !
Podrzavam ovu unaprijed propalu tuzbu, sve sto ce dodatno stanjiti budzet sumske i izblamirati ih u ocima svijeta ima moju podrsku.
Ovo se zove deranje guzova.
nekad su referendumi bili moderni a sad menja to za tužbe ahahaha b.u.d.a.l.e a što je najgore u toj priči da mu nebeški narod sve vjeruje
I ja mislim da ce vam biti glavni grad Beograd, kako ste poceli. ps sta bi sa tuzbom Nato, Bil Clinton i svima onima koji su bili protiv \"golorukog srpskog naroda\"..... Hehe p.as ti ye.bo ma.mu genocidnu u opanak!!!!
sut bolan erotika !
dodik je član lože velikog orijenta...inače inzkove matične lože. et vrjeme je bilo da vam neko kaže
Naravno da Vas svi mrze jer ste čitavom civilizovanom svijetu dokazali da ste monstrumi, genocidni s m r a d o v i, licemjeri i najveći lažovi na svijetu. Kaže m a j m u n da dostojanstvo nema cijenu ?? Ne zna M A J M U N šta je to dostojanstvo, nije dostojanstvo pobiti i otjerati ljude sa njihovih kućnih pragova i onda se pokušati ograditi u svoj tor. Civilizacija se nastoji ujediniti, brisati granice a Srbi bi se ograđivali i živjeli u toru. Može ali u BG pašaluku, pod onu šljivu idite i tamo se ograđujte. Uskoro će dodicka njegovi hapsiti i mijenjati, misli da će vječno da se krije iza imuniteta, odzvoniće mu uskoro i to vrlo dostojanstveno na sva zvona.
Dodik: Podrška Jeremiću uslov za normalizaciju odnosa u BiH ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Dokle ide njegov bezobrazluk ?
Divim se Miloradu Dodiku Neda na svoje i sebe Koja kraljina