Komentari (340)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EuroBlic inače vrlo vjerodostojan i ugledan portal - nešto poput Klixa :D
klasicna djikanska cetnicko zlocinacka propaganda od strane poznatih djikanskih medija tipa Kurir, Euroblic, SRNA... Klixovci, majku vam poganu, znate li ijedan clanak kopirat a da nije od cetnockih medija... Karina ste od novinara, nepismena huskacka amaterska gamadi
Euroblic, Informer, Press...smeće od medija koje radi za Vučića, podižu rejting Dodiku na perverzan način.
@helpnato a kako je tvoja mater okotila tebe i prenijela ti turske gene??? Dvije su mogucnosti: ili je u nju usao zao duh dlakavog Turcina, ili je Turcin karao tvoju prababu i prenio ti svoju krv, bice da je ova druga opcija u pitanju..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lov na međede u BiH je strogo zabranjen! klix ponekad stvarno pretjerujete s ovim jeftinim naslovima i vijestima, na kratke staze to vam donosi profit, ali na duge staze cete sve izgubiti. mislite na to!
Hajde da malo da mu jos dizemo rejting. Hebo vas Dodo vise. Nemoze ni jedan portal u regij bez njega i njegovih ratnohuskackim izjvama. Postao je gori od Milosevica.
Pa, eto i Mile dođe negdje u top 12! Ovi koji mu se uvlače go grla, neka malo ohanu i naprave distancu, kako nebi ispali kolateralna šteta!
Vidi mu glave Reufe hahaha
Ne treba nikajav IDIL, tom nilskom konju ce dohakat opljackani narod.
@HelpNato Bosnje pljadckaju udruzenim snagama Bakir-Seka i Fahro-Pudlica (nestade mu Cunami protiv korupcije), Srbe pljacka Dodo-Ronhil, dok Hrvate veoma uspjesno pljacka Dragan-Hacijenda.
Ja mislio da su iskljucivo medjedi za ODSTREL , kad ono i krmci :)))
Ovo je u stvari veliki plus za Dodika, kada vidimo koga sve ima ISIL na svojoj listi na ostrijel. Nisam siguran da su Izetbegovići i ostali na njihovoj crnoj listi.. prije bih rekao da je suprotno,................ da su oni produžena ruka ISILA
On moze jedino da dogura do liste za odstrel na Zvezdama Granda,gdje bi ga Sasa Popovic i Bosanac gadjali vodenim balonima ne bi li vlasina prestala vise da rice pod satorima...a usput i da ga operu koliko je moguce
Fotogeničan, veseljak, voli da pjeva, voli i da popije i žene da oprema. Čovjek iz naroda. Svi bi trebali imati njegovu sliku na zidu.
Mojoj sreći nebi bilo kraja.......samo još da ga ubiju u Briselu ili Parizu...
fakat, čovjek se zapita...šta bi ovi naši mediji da izgube dodika, baketa, čovića....
Ugasili bi novine i portale he he
Gleedaaajjj Bajeee!!!!
a sto prenosite vijesti onda i komentarisete,kad vam ne valja,glupsoni
dakle, isilov obučni centar na 23% rezervata je spreman za napad.
Nije ni IDIL što je nekad bio hahaha