"Samo bez centralizacije države"
0
Milorad Dodik: Mi u RS-u ne mislimo da BiH nema šansu
Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je ovo lazov,do juce je pricao da ce da se odcijepi a danas prica da je on za BiH.Ovo je pravi Bosanski konj.
Mi u Federaciji ti je.b.e.mo ma.t.e.r.. =)
Mile Ronhil je jedna velika fekalija koja će najviše zasmrditi Srbima. Fekalijo Dodo, OSTANI FEKALIJA DO KRAJAAAA!
PA DO JUČE SI GOVORIO DA BIH NEMA, NEMA, NEMA.... NIKAKVU BUDUĆNOST I DA SE MORA RASPASTI.
mile doci ce djavo po svoje samo polako
OPOMENA, PRVO SE ISKENJAJ NA ONE LEŠINE U P.OT.O.ČARIMA,PA ONDA SVOJOJ NANI U USTA LOJAVA!
Kome se ne sviđa Republika Srpska može slobodno da ide nazad kući u Anadoliju odakle je i došao, ali sa sobom može ponijeti samo onoliko zemlje koliko se zalijepi na nanulama!
za sve majmune koji smatraju da su Bosnjaci Turci neka se nose u 3pm. Niko od nas nema drugi pasos kao vi !!! Nama jedino ostaje da protjeramo one koji misle da im je obecana zemlja pa da se mogu odcijepiti i pridruziti ili Srbiji ili Hrvatskoj ali sada je kasno jer nas niste uspjeli da pobijete goloruke pa sada se vi pokupite tamo gdje smatrate da vam je to maticna drzava a normalan narod koji neca da ima nista da vam nacionalistima pustite namiru da zive u jedinstvenoj Drzavi gdje nece biti borbe za Fotelje samo da bi se ostvarili licni interesi i bjeg od Zatvora !!!!
Eki, uvalim ti meki...
ČUJ \'MI U RSu\' KO ONI NEKI MOZGOVI TAMO. SVE GO UHLJUP I TOKMAK.
Srbi se usrali. Otcjepite se sad. Hej pa nemate _uda da to uradite. Pa nebih ja nosio pasož zemlje koju ne voim nema šnse. Hhahaha. Hajde odcjepljenje. Da i to završimo. Pa onda Murat šaban malo ode do Haaga, na kaznu od 9 godina. Da ponosno ustane i kaže kao i srbi, Nisam kriv. hahah
NIJE SAMO DA NEGIRAM RS, NEGO ZAHJTEVAM I UKIDANJE GENOCIDNE TVOREVINE, DO KOJE NIKADA NEBI DOŠLO DA IMA IKAKVE PRAVDE NA OVOM SVIJETU!!!!!
DOBRO SE POK.ENJAM NA PRVO TEBE KAS.APINE I RATNI ZLOCINCU DODIK DRUGO , KEN.JAM I KAK.IM NA SVE GENOCIDASE SRBE TRECE KENJ.AM NA SVE STO PREDSTAVLJA I SIMBOLISE GENOCIDNU TVOREVINU SRBA BARBARA I SIL.EDZIJA CETVRTO KENJAM NA ONOG STO VAS DOVEDE u Bosnu i Hercegovinu, SJEME VAM SE ZATRLO ZA SVA VREMENA SERVI-SLUGE SRBI SOTONE I VLADIKE DRAKULE SERVIANI!
LUKAC HOCE GLAVU DRAGANA VIKICA SA SIPA i Miloradom Dodikom na celu i naravno SA MONSTRUMOM SRBIJOM koja orkestrira makjavelske ZAVJERE PROTIV BOSNJAKA OD JANUARA KADA GENOCIDAS SRBIN BUDE DIREKTOR SIPA-e GDJE JE PLANIRANO PODVALITI BOSNJACIMA RAZNIM VEHABIJSKIM NAPADIMA I ATENTATIMA kojima ce LICNO UPRAVLJATI GENOCIDAS SRBIN DIREKTOR SIPA-e PROGRAMIRANO VEC MJESECIMA !! Od januara pocinje UDAR NA BOSNJAKE I BOSNU I HERCEGOVINU OD SIPA-e , GENOCIDNE TVOREVINE I BARBASKE MONSTRUMA SRBIJE.! Plan je skloniti VIKICA i sve ostale KOJI SMETAJU TOM PLANU genocidne tvorevine na celu sa Miloradom Dodikom , Spiricem, Anom Trisic-Babic, njih TROJE SA SIPA-e SU GLAVNI AGRESORI I UDARAC NA BOSNJAKE I Bosnu i Hercegovinu UZ PLAN laznih optuzbi, podvala, manipulacije, diskreditiranja Bosnjaka i PODVALA Bosnjacima !!
DABOGDA TI BOG DAO ONOLIKO DOBRA (TEBI I TVOJOJ DJECI) KOLIKO TI DOBRO MISLIŠ BIH.
Pa taj entitet i jeste problem, sto ne da da drzava BiH funkciunise ........
mrzim i ja RS, ali nazalost SDA na celu sa izdajicom Izetbegovicem dalo je potpis na genocidnu...... entitet i nije taki problem ukoliko drzava dobije centralnu vlast da moze funkcionirat i razvijat se a ne svako na svoju stranu..