Komentari (399)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nijedano glasanje na svijetu bez medjunarodnih posmatraca nije validno
za početak, referendum koji niko nije podržao
Što se bavite referendumom kada vas se ne tiče. Imate danas moto GP trke pa gledajte to a nas ostavite da se pozabavimo 9. januarom!
PRIKAŽI ODGOVORE (31)
Hajmo organizovati referendum za ukidanje genocidne tvorevine RS!
Zabraniće vam Ustavni Sud a vi ste bošnjaci legalisti pa nema ništa od toga!
ustani ti sutra ujutro u vidi sta ce da bude sa milokradom...
@BobaBG70 Majke srpkinje a očevi Turčini i 500g. svršavanja u majke srpkinje a onda proradi Turska krv za osvajanjem ali nema više J N A govna vlaška.
Tu smo mi, ne sekiraj se ništa, brigada koliko hoćeš!
Oooeeeheeeejjjj Miiiileeee....??? Ovce bleju makaze zvekeču. Zvek zvek... 🚽
Ovi su srbi lud narod al definitivno. Potrosi im ovaj mrmonja par miliona na Miki maus referendum hhahahahahahahaahahahahaha koji levati.
Uzeo 45KM za odgovor NE i otisao ih skuckat na zderanje i lokanje u nekoj obliznjoj seljastoj kafani. #cari #RS-a
Svaka cast za vlast i instuticje RS koje su pokazale izuzetnu ozbiljnost i organizovanost prilikom organizovanja ovog malo je reci istorijskog dogadjaja. Takodje, treba odati priznanje i Dodiku za veliku odlucnost. I dok je rezultate lako pretpostaviti, ipak treba sacekati zvanicnu objavu, ali i bez obzira na njih ovde se radi o istorijskom danu koji bi veoma lako u buducnosti mogao da postane praznik koji simbolise demokratiju i oslobodjenje fenixa od stare forme. :)
Jeste ružan u p.m. 😲
Ovo tije brez države ba....Krmci odvukoše pola teritorije bosne a nitko qurtzem da mrdne. Niste ni zaslužili da imate državu a šehidi naßi lijepi su uzalud položili živote, neka him Allah Dragi podjeli ljepi Džennet.
@PredsednikMile Pun si Turske krvi i neka si nam živ Turčine po krvi i cigane po laži.
refrendum je propao prije odrzavanja. eu, SAD , visoki predstavnikpic, su potvrdili da je neustavan i da nema ni medj.posmatrace niti ima pravno dejstvo. tako da apsolutno nista ne mijenja. i dalje rs mora promijeniti zakon o praznicima. ali iako su ga osudile sve evropske zemlje i SAD dakle oni koji odlucuju o nama dodik se prkosi i govori kako su to kriminalci(ambasadori, komesar eu, visoki predstavnik i ostali). pitanje je dokle ce ga ljudi trpit i kada ce ga jednostavno maknut i pokazat kako je mali i nebitan. zalosno je sto su potrosene ogromne pare i sto ce sada rs dobiti kaznu / sankcije a narod je ionako bijeda i tesko zivi. Zalosno.covjek okrece ledja evropi i sad-u a zna da zavisi od njih 100%
Ah, nista lepse od svezeg mirisa demokratije izjutra. :))
AKO BOGDA ZADNJI DAN NA SLOBODI
Vidi se ko vam glasa, šaka političkih huškača i matori zadojeni puk... Bolje da vam je Dodick podijelio po 50KM da zube napravite od tih dva miliona koliko košta referendum.
joj ja imam osjećaj kao da im je Bajram danas...
ima svinjsku glavu