Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala predjedniče, i vama i vašim bližnim čestit božić i srećna nova godina
j,e,b,o ti suljagic m,a,t,e,r vise. hvala predsjednice. vaistinu se rodi i neka je sretan i tebi.
Bakir H je zaposlenik javnog RTV servisa. Od interesa javnosti je znati da li federalni ministar Suljagić trenira boks na ženi ili ne. Zašto je Bakir odbio informirati javnost o tome? Služi li on javnosti ili SDP-u? Što na to kaže RAK? Odgovor je : Ništa U Sarajevskoj medijskoj kotlini nije dozvoljeno informiranje građana o bilo čemu što bi moglo naštetiti kultu Dragog Vođe. Profesionalac Bakir, profesionalno služi Dragom Vođi. Modrice na gđi. Suljagić nisu primarni interes javnosti pa samim time ni Televezije Dragog Vođe. Televizija Dragov Vođe informirat će građane samo o bitnim događajima. Bakir Hadžiomerović informirat će građane samo o onome što dozvoli Dragi Vođa. Podsjećamo: Gospođa Suljagić izjavila je i kako je pomoć tražila od Bakira Hadžiomerovića, tajnika Ministarstva vanjskih poslova BiH Adija Hadžikapetanovića i državnog ministra sigurnosti Sadika Ahmetovića, ali se oni, očito, nisu željeli miješati u bračne razmirice Suljagića.
srećan božić rođenje kristovo svim vjernicima koji slave po julijanskom kalendaru!
Emira Suljagića, kantonalnog ministra nauke i obrazovanja, prije nekoliko dana saslušala je sarajevska policija koja je intervenirala na poziv njegove supruge Belme, koja je prijavila da ju je brutalno premlatio; ministrovo vandalsko ponašanje proslijeđeno je tužilaštvu, a cijeli bi skandal mogao dobiti i međunarodne razmjere budući je supruga zlostavljanje prijavila i Ambasadi Austrije, čija je državljanka. Ministar nauke i obrazovanja u Vladi Kantona Sarajevo, Emir Suljagić, koji je odranije poznat po svojim agresivnim istupima i primitivnim napadima na političke neistomišljenike, jednako je nasilan i prema vlastitoj ženi, koja je već duže vrijeme žrtva njegovih fizičkih i psihičkih tortura!!! Iako su svađe bračnog para Suljagić do sada bile poznate tek užem krugu njihovih bliskih prijatelja, nakon posljednjeg fizičkog napada ministra Emira Suljagića na suprugu Behiju Selimović (koja se, inače, predstavlja kao Belma), taj bi slučaj nasilja u obitelji mogao završiti na sudu.
VAISTINU SE RODI ! ! ! Moja malenkost takodje upucuje ovim \'\'mailomi \'\' svim Pravoslavcima Svijeta koji praznuju HRISTOVO ROZDESTVO po Julijanskom kalendaru Bogoumilni pozdarav-HRISTOS SE RODI - ! ! !
svim pravoslavcima a posebno Srbima srecan Bozic!!!!
Kakve veze vi jugofašistički pagani iz Genocidistana imate sa Bogom i/ili Isusom Nazarećaninom???