Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hrvatske porodice *,zar mislite da ce možda podržati bošnjacke, ( prave bosnjacke povratnike koji ne moljakaju za hrv pasoš ? ) čisto sumljam
baš mi je lepe kad su svi Hrvati na okupu, kaj je je nigdar ni tak bile lepe u HB..
heljp mi su par milju euriiiiiii
što ste ga uopće puštali da dolazi?
što ga nisi sprječio?!?! dolazi na hrvatsku zemlju ne u tvoj 50 metara kvadratni stančić
pa,evo: da mu netko od "zvaničnika" na fin način kaže: "kad nisi do sada, ne treba ni od sada"
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Milanoviću, hoćeš da ih se riješiš pa da ih uvališ nama. Svi koji imaju pasoš/putovnicu druge zemlje trebaju tamo i da ostanu. Davali ste (prodavali) im putovnice, oni su Hrvati, a uskraćujete im pravo da glasaju za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.
Vlada RH nek pomogne prognanim Srbima iz Hrvatske da se vrate! Čuj u 11 javnih preduzeća nema zaposlenih Hrvata, koji su to idiotizmi!
tebe će vlada rh pitati kome će pomagati
pa naravno da je sramota da u 11 javnih poduzeća nema zaposlenih hrvata u bugojnu kao multietničkoj i multikulturalnoj sredini. gdje su do sada živjeli i plaćali porez bugojansjki hrvati? na mjesecu? najefikasniji način da nekoga otjeraš je da mu ne daš posao po kriterijima jednakim za sve.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
i one Muslimane koji se izjasnjavali Hrvatima samo da dobiju HR pasos ,a sada su Bosnjaci? ili samo Hrvate? ako netko nije upoznat Srbija i Hrvatska ce krivicno goniti one Muslimane koji se izjasnjavali Hrvatima i Srbima zbog pasosa,a sad su Bosnjaci
Mogu im i Srbija i Hrvatska zajedno sa tobom popušiti.
videt cemo ko ce na kraju plakati
Najbolje cete im pomoci ako ih naucite da je BiH i njihova domovina.A ne da ko maslacak okracu vrat prema Hrvatskoj.
pozitivno je ovo u neku ruku, domaci hrvati mogu fino da profitiraju od Hrvatske, posebno sada kad su u EU jer moraju postovati prava i bosanskih hrvata... A u, da kazem, konačnici :), pozitiva i za BiH zbog priliva kapitala i boljeg materijalnog stanja nasih komsija. Samo da se lesinari politicki ne upetljaju ( covic, tihomir, dodik i sl bagra... i da od ovog naprave udar na BiH a ustvari pozitiva samo takva )
9165AnteToniPandžaMo reci to vecini hrvata u hercegovini i srednjoj bosni pa ces sam vidjeti rezultat...