Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos fali konj, al eto ti si dosao pa ne fali ni to vise.
@serbin papcima iz zabiti mozda i jeste takvo, meni niko nikada niti je uzeo mobitel niti pare a Boga mi niti mi je cakiju u stomak zabio
#serbin Ti si jedna obicna drkotina jednog genocidnog zlocinca..!!
svi vi, nacionalisti, koji ste pisali komentare pune mrznje, misleci pri tom da cinite dobro svome narodu, vi ste u velikoj zabludi, jer za jednu naciju nista nije pogubnije od nacionalizma. nacionalizam i mrznja su kao droga, u pocetku ste opijeni i zadovoljni u toplini i smradu svoga stada, ali na kraju cete definitivno biti gubitnici, da ne upotrijebim teze rijeci, mrznja ce vas unistiti. zato, pamet u glavu i volite svakog covjeka, ma koje vjere bio. to uopste nije tesko, a i bit cete mnogo zadovoljniji, sretniji i povrh svega vrijedniji kao ljudsko bice.
MILAN BANDIĆ, GRADONAČELNIK GRADA ZAGREBA PO DRUGI PUT JE ZAVRŠIO U ZATVORU (1) MOŽDA ĆE SAD TITO-v BEDŽ NA PRSIMA POMOĆI MILANU DA BUDE OSLOBOĐEN?! Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, doživio je prvi poraz po drugi puta je završio u zatoru. Porazio ga je Zoran Milanović i njegova reformirana stranka SDP-e. Ne trebamo zaboraviti da Bandić je iz te stranke izašao, kada se je kandidirao na izborima za predsjednika Republike Hrvatske. Bandić je tada kao protukandidat Ivi Josipoviću, dobio više od milijun glasova. Pitam se: gdje su danas svi ti njegovi sljedbenici? Milan Bandić. gradonačelnik grada Zagreba po drugi put je završio u zatvoru. Na taj način Zoran Milanović, predsjednik Vlade RH., poručio je Bandiću da nije više apsolutni vladar metropole. Milanović je, grubo počeo igrati protiv Bandića. Očekuje se, da uhićeni gradonačelnik dade svoju ostavku. Zagreb je postao podijeljeni grad s kojime upravlja nekoliko interesnih lobija. Iza Milana Bandića stoji moćni advokat Marijan Hanžeković i njegovo društvo... Hanžeković je vlasnik dnevnih novina Jutarnjeg lista, a između ostaloga; on je umiješan u igru sa nestalim Božidarom Gorupom. Zamislite, jedan advokat je posudio Milanu Bandiću 15. milijuna kuna za puštanje Bandića na slobodu. Koje su to zakulisane igre u ovoj kriminalnoj državi? Slobodan Ljubičić i Petar Pripuz uhićeni su nakon prvog uhićenja - nakn višemjesečnog USKOK-ćkog i policijskog istraživanja. Kaznene prijave postoje zbog osnovane sumnje da Milan Bandić, je počinio veći broj koruptivnih kaznenih djela, zlouporabe položaja i ovlasti i trgovanja utjecajem, te da je bio u sukobu interesa. Bandić je gradio ogromne vodene fontane po Zgrebu, u koje su uloženi milijuni i milijuni kuna, dok narod od čega živjeti - jer nezaposlenost je dosegla katastrofalnu razinu u Hrvatskoj. Bijeda, siromaštvo i neimaština vidi se na svakom ćošku... Nastavak slijedi,... --------------------------------------- Branko Stojković iz Bjelovara http://crostojkovic1958.blog.hr ŠTIT - Udruga za ljudska prava Članaka; 2489.
ZIVJELI BOSNJACI KATOLICI...
MILANE NE RISEEEEEEEEEE VISE NE VADI SE U NE UVLACI SE U PAKAS
svi se vi osjecate dobro u Bosni.. a bosanci su za vas GLUP narod.. barem se tako ponasate kada dodjemo na more..
па да су паметни не би живјели у матичној земљи на 23%. ХАХАХАХХААХАХХАХАХХАХАХХА
a ti debilu.......da ste vi takozvani srbi pametni ne bi zivjeli van maticne drzave hahahahaha,zivis u bosni papak
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ajde Miki priznaj svima ,eto trećeg
Milan Bandić za dom spreman.
In the Name of ALLAH, Sva djeca se rađaju kao muslimani samo ih roditelji usmjeravaju u koju će vjeru. Znaći, mnogi će jaukati u Džehenemu.
ZIVJELI BOSNJACI KATOLICI.
1997. Sarajevo je najmanje bilo razjedinjeno,moj bandicu.
NEMA BOGA OSIM ALLAHA, NI VJERE OSIM ISLAMA ! ALLAHU EKBER !
Ne kontam , kojih 2% ??? Pa moj svaki deugi drug je katolik, u mojoj firmi ( drzavnoj) je svaki drugi radnik katolik ili pravoslavac. Tako da ne lupajte.... Ko god kaze drugacije, laze
Ti radiš u firmi gdje se zapošljava po stranačko-nacionalnom ključu.
I ja se na klixu osjećam ko na oboljelom palcu.
ovaj ko ciro,slatkorjeciv a samo svoj...
Postavlja se jako pametno pitanje. Gdje je ovdje Radmanović???