Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se računaju samo naši novinari koji su završili žurnalistiku onda i nije neki broj. Ne opravdavam napade ni nasilje ni u kom slučaju, ali uvijek treba prvo od sebe krenuti. Pa de malo vi prvi, novinari. Samo jedan primjer; Šta ste uradili povodom tužiteljice Dijane (zaboravio sam prezime) koja je umrla od posljedica stresa uzrokovanog neistinitim, klevetničkim, tendencioznim i napose lažnim pisanjem vaše bratije iz Dnevnog avaza?
i treba vas napadat ne samo hakerski vec i fizicki kakve samo lazi i bljuvotine iznosite u javnost... Toliki je neprofesionalizam zavladao medju vama novinarima, da ne govorim o nepismenosti. Postali ste isto lesinari, ako nema losih vijesti u BiH onda ih izmisljate, da bi opravdali svoje postojanje. Jedva docekate da se desi neki incident da popljujete nekoga, bez razmisljanja i provjere informacije i slijeda dogadjaja... Sve dok se nepismeni, korumpirani i pokvareni novinari ne krenu procesuirati pred sudovima zbog klevete, iznosenja neistina i unistavanja tudjih zivota, nece se bh. novinarstvo dovesti u red...