Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se borite ljudi moji ! BICE NESTO, PA STA GOD !
I kakva je svirka bila?
Pa jedna od osnovnih funkcija drzave je da natjera poslodavce da isplacuju svoje radnike. Pa drzava tako sebi namice poreze. Ako to drzava ne moze da uradi, pa sto ce nam drzava uopste!!!!!! Kako ta drzava misli sebe finansirati????
ČUJ DRŽAVA NE MOŽE NATJERATI POSLODAVCA DA IZVRŠAVA SVOJE OBAVEZE! PA KO MOŽE I TREBA? ČEMU UOPŠTE SLUŽI OVA DRŽAVA OSIM DA PLJAČKA PRAVE RADNIKE?
Bome su ovi poranili sa protestima! Pa gdje ste bili ovolike godine, MAMLAZI JEDNI!? Tačna je ona: Kakav narod takva i vlast! Dobrodošli u Državu za čovjeka - štedimo hiljade - KRADEMO MILIONE! Btw. Do drzavne vlasti nam nije stalo, jer postoji mogucnost da nam ona oduzme totalitarnu kontrolu koju trenutno imamo nad federacijom tj. sudstvom i policijom u istoj! Ako dođe državna, mogli bi ponovno pokrenuti istragu protiv mene (zlaje) i moga damčeta, što nikako nije dobro! Zlaja, Damče i Nera!
Gleaj Pupe brata na 3. slici hahaha
kraljevina zakon: www.royalfamily.ba
Postovani metalci BiH, Kasnite sa protestima, kakve uplate staza i doprinosa kad vecinom niste nista radili. Pokradeni ste. Tvornice, oprema i tehnologija zastarila i ne konkurentna na trzistu. Nema trzista ako bi i nesto proizveli. Ponosno kazem da sam i ja metalac, ali nas je pregazilo vrijeme. Ako u tvornici i radimo nesto onda su to usluge za neke posrednike koji uzmu kajmak na tim poslovima. Tada trosimo nase stare masine, alat, struju i nase zdravlje. Od rata do danas u mojoj tvornici nije kupljena nijedna nova masina, radimo na sacuvanim i naslijedjenim iz SFRJ. Tako je u svim tvornicama. Mladji majstori, metalostrugari, bravari, godaci davno su otisli i rade po Hrvatskoj ili sirom Evrope za pristojne plate. Nas koji smo ostali pregazilo je vrijeme, stetne privatizacije, korumirani upravni i nadzorni odbori, nesposobni stranacki direktori. Izvinite, ali mi smo staro zeljezo.....
ja kontala neki protest protiv turbo folka kad sam vidjela naslov
SDP nepostoji vise otkako je na vlasti
ŠTA JE S TIM SDP -om ŠTO NEPOMOGNU NARODU,OBECALI SU :((((
Koji metal se svirao ? Black ili trash ?
SPD-ova pametna ideja - hajde da ne osnivamo vladu ni pod koju cijenu, jer ce tako RS ekonomski propasti prije nas i imati eksploziju socijalnih nemira. Da, kako da ne! SDP, izgubili ste moj glas za sva vremena.
TAKO JE DOSTA LAZNE PRIVATIZACIJE I KORUPCIJE! PA NISMO U tzv RSu !!
a specijalci da dođu, đe bi onda ovi metalci?
metalci, napravite skandal... skinite se i jebite se međusobno, orgijajte, vodite ljubav i tražite svoja prava! :D
-Had malo teme o ovim uniformisanim ,koga oni stite pa zna se -vladajuce parazite oni imaju place i ostale beneficije ne moraju na ulice -udrite ih i ove uniformisane i oni su na istim jaslama k´o i vladajuci paraziti.