Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e MOJ MESIHOVICU, PA TI PODATKE VADIO NA BARAMA.
vala ako vako nastavimo, daj bože da i 40te doživimo
\"dabogda ti sanko lijecio dijete\"...tako smo se nekad zezali, a on ministar postade. ali neka, dobar je i posten nas sanko, a bogami se i izbiriko.
Šanko,mojne tirsra....
A u Bosni raste nezaposlenost...
mesihovicu ne s.e.r.i bogati ko god ovdje ostao cjeli rat i sad zivotari ne zivi vise od 56 do 60 god
Ovi podatci nisu tačni. Dovoljno nam je da čitamo osmrtnice pa da vidimo da se prosjek života u BIH smanjio na oko 65 godina. Neznam zašto se ne spominje stanovništvo u Crnoj Gori gdje je prosjek života blizu 85 godina. I na kraju najbolje da pitate pokopna društva, gdje ecimo na Vlakovu bude po 13 sahrana ili dženaza za jedan dan.
Ja mogućnosti Škrbićeve lelleee Dogovorio 0,5% para od doprinosa za zdravstvo penzionom fondu RS pa odustao pod pritiskom zdravstvenih radnika. Možda se u RS i predugo živi .