Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si zločinac ti si ovo ti si ono. A onda ajde da živimo zajedno??? Kontate li vi muslimani šta pričate?
Koje ste vi budale....
Svi cemo se baviti svakim djelicem BiH. Srbi su u BiH pocinili genocid na Bosnjacima, zlocin nad Hrvatima, pa cak i na onim Srbima koji se ne ukpapaju u shemu genocidne politike. Dodik je jedan od srpskih fasista koji je zagrizao taj mamac koja se vodi protiv BiH. I Mesic, i nakon njega,. svi cemo raditi na povratku sviju na svoje, Istocna BiH i Posavina su jos uvijek pod cetnickom okupacijom koju je legalizao Dayton. Uzalodno je Dodiku da se hvata za Dayton, trebalo se mnogo toga ora\\diti a ne opstruirati. Sada kada je doslo vrijeme promjene Daytona, sada se drzi tih nacela. Malo Morgen!
@Raso raso raso travu ti paso pa u svojem jadu izgubio nadu! BiH4EVER!
@nocna mora bas fino sto mozemo muhabetit bar na ovj virtualni nacin,dobro si shvatio namjeru mojih komentara i svaka ti je rijec realno objasnjena.Ja nemam mrznju prema srbima(ako poneki mo)isle grdno se varaju)vec prema svemu onome sto nam se desilo o koje moze opet doc uz pomoc domacih izdajnika i lopova.Kad je napisem da smatram da Raffi i G-in Inzko vise vole nasu drzavu od pojedinih politickih lidera znam dobro zasto to pisem.Ja volim moju Bosnu i Hercegovinu multi u svemu ko sto je nekad bila,strah me je da su licemjerne manipulatorske sile dobro ucvrstile svoje korjene na zemlji nasih pradjedova al moja deviza je LILIJUM BOSNIACUM ETERENATUM i tacka,moramo osvijestit nasu omladinu i mladje potiticke demokratske energije uputit u identiet nasih pradjedova a ne lopovluka i fasista.Meni je zao narod jer se stvrno s njim igra svak kak hoce,agonija koja traje vec dvadeset godina. Moram ic Pozz,a ovom genocidnim lopovcicu sto mi krade nik:BiH4EVER!
nocna mora@ Nemoj nam ti govorit koga mi moramo srušit.Pa zar da rušimo premijera u čijem su mandatu plate povećane, Srpska ojačana. A što se tiče naših vladara nemoj uzimat u svoja usta ljude koji su za svoj, a i za druge narode uradili mnogo toga.Nemoj ti da nama govoriš o našoj srpskoj istoriji.
hvala jaranice moja nocnamoro,eto samo ti i ja se borimo na portalu,ja sam jutros smoto cigar droge trave popusio da se malo razraharim a i ideje mi nefale BIH4EVER!
@pipo Ti me odusevljas svojim komentarima.Mnogi mozda ne razumiju smisao,odnosno sustinsku namjeru tvoga komentarisanja,tvoji komentari nemaju poruku mrznje.jJa u tvojim komentrima vidim poziv zdravim bosanskim snagama da se suprostave vladajucoj kriminalno-mafijaskoj eliti koja obmanjuje gradjane BiH,a koja je narocito,i jos vise od toga narocito,izrazena u dijelu drzave BiH zv.RS koja pod hitno mora nestati,ne zbog mrznje njenih gradjana,vec zbog opasnosti koja prijeti i drugom dijelo BiH ka i Balkanu.Takva prijetnja Balkanu moze da probudi imperijalisticke osjecaje predaka onih koji su vec obiljezeni kao genocidasi,fasisti,koljaci itd. i da nam opet dodju u goste nekih 500 godinica.Zato,gradjani RS srusite fasizam koji vlada mozgovima vasih vladara,srusite sve sto je izniklo iz tudje krvi prosute rukom vasih vladara.Nemam mrznju prema Srbima,ali imam mrznju prema svemu i svakome ko uziva u necemu sto je stvoreno klanjem djece,staraca,majki,civila i uopste neduznog naroda.
Cuj ovog iu Laktasa ,haha..Pa kazi to i Tadicu podmuklom ,takodje se plaho petlja...No nije tema to ,tema je Mesic...Njega skoro svaki Bosnjak cijeni ,realan je i posten prema nama i nasoj drzavi...
AH ZNACI MESIC \"MARGINALIZIRAO\" HRVATE TAKO STO SVE I JEDAN \"HRVAT\" U GENOCIDNOJ KOJI \"PREDSTAVLJA\" HRVATE JE CLAN DODIKOVE FASISTICKE SNSD STRANKE?
inače se ti odvajaš i od Hrvatske ako Mesić ne prestane
@nocna mora aferim jarane svaki tvoj komentar olaHksa dusu i srce!Samo tak,,ja vise znam ostavit malo\"agresivniji\" komentar ne zato sto zelim bit agresivan vec sto poruka mora bit nekad GLASNIJA al sve u svemu razumijemo se,kom pisemo ovdje mjesecima i cini ti se da nema nikakvih pozitivnih promjena.Hajd zdrav bio! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina,ONA sto je Mak odpjevo,ona u kojoj je svak znao nac utociste i komad hljeba,ona kojoj nema na pocetka a ni kraja,ona koja svojim steckama sebe OBASJAVA! BiH4EVER!
Uzaludno je govoriti sovinistima i nacistima. Ja jesam rodzena u Banja Luci ali sam najljepse trenutke svoga zivota provela eto bas s tim muslimanima. Ne vidim u tome nista lose i mogu reci da mi nedostaju, sa njima je sve egzoticno.
@@ srpkinja Ja sam Bosnjak i ponosim se svojom nacijom.Bosno volim,volim njene narode,znaci volim Bosance bez obzira na njihova vjerska i nacionalna osjecanja.Mrzim koljace,ubice,zlocince,palikuce,pljackase,kreatore mrznje,nacionalfasiste,manipulante narodima (politicke lidere) bez obzira na nacinalnu pripadnost.Dobro znamo koji narod u BiH je proizveo najvise takvih koje ja mrzim,ali ne umanjujem mrznju takvih koji pripadaju i drugim narodima u BiH.Volio sam i SFRJ,ali Bosnjaci-muslimani nisu bili ni kreatori ni izvrsioci razbijanja SFRJ.Razlog mrznje Bosnjaka od strane Srba nija razbijanje SFRJ nego ne pridruzivnje Bosnjaka i BiH nekoj krnjoj Jugoslaviji,odnosno velikoj Srbiji i njihovo opredjeljenje za suverenu nezavisnu BiH zasto su dali mnogo zivota.Pa sami vidite da i Crna Gora poseze za nezavisnosti.Zato,BiH narodi ce iznaci rjesenje za suzivot i okoncanje mrznje,bez obzira na snage koje pokusavaju da se to ne desi.Ti rece da si \"muslimanka\" po nacionalnosti
Reci im imenjace ste se njijeh briga za nas i nase stvari i imanje. RS4ever!