Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Mesic los covjek samo on nema nikakvog vise uticaja u Hrvatskoj nego je postao predmet sprdnje i ismijavanja . Hrvatskom vlada zapadna Hercegovina a zna se sta to znaci za Bosnu i u buducnosti ce biti sve gore za nju .
Čuj, on nije tvoj predsjednik, nego hrvatski. Njega su izabrali građani Hrvatske, unatoč silnim \"glasovima\" mrtvih duša sa grobalja po zapadnoj Hercegovini. Pati, ali njega su izabrali Hrvati a ne TI!
Dragi Tuzlaci, slobodno posvojite klauna Mesića... Mi se rado odričemo te komunističke stoke
Lijep pozdrav gospodine predsjedniče!!! Hrvatska te prati!!! ZA DOM SPREMNI!!! Pobiti takozvane \"srbe-četnike\"!!! Jasenovac i Gradiška stara!!!
IMAA LI ISTA SLICNIJE BRADAVICARSKOJ SVINJI KO OVAJ STIPICA AJDE STIPE PERI MAMKO GUZU DA TI ZENI GURNEMO MEDUZU NABIJEMO TI CERU NA KURCINU DA POPUSI TURCINU DOSAO HIMLER DA SLAVI GENOCIDNU TVOREVINU fbih JEBALI TI SVI BOSNJACI STIPICA KCERKE VI ZENU STO TI TREBAJU BALIJACI IZMETU
Dragi moji smrdi...svoje komplekse lijecite na vasem portalu...ravnogorski pederski pokret(poznatiji kao generalni sponzor queer festivala na balkanau).Jadno je kako jedna ili 2 osobe se prijave sa 10 imena i zele napraviti frku :P MESIC JE KRALJ i UVIJEK CE BITI!!! TO STO VI MALOUMNICI NECETE DA SHVATITE DA STE VI SVE ZASRALI TU VAM NiKO NE MOZE POMOC...APAURIN JEDAN...
GLEDE OVE SLIKE ON JE IZGLEDA \"KARIKA KOJA NEDOSTAJE\" U DARVINOVOJ EVOLUCIJI
Krivoslavci, genocidsi ,petookolonasi,izdajnici i subarasi. Jebo vam pijani smrdljivi pop mater Krivoslavnu ,septicka govna Krivoslavna. Bosne je bilo ima je i bice je zauviek.Vi Krivoslavna psetadi ce te nam opet biti sluge i kmetovi kad tad Znate vi i vase babe daste tada jedino bili mirni i zadovoljni kada ste uzivali 500 godisnjem erotskom uzivanju naseljavajuci nasu Bosnu genima proizvedenim Istambolskih sulatania u Septickoj Smrdiji na minderima snaja koje su preko tih bordela dobijali zemlju koje su vam Turci davali u miraz ali nisu ni slutili kakva gamad ce nastati kombinacijom Indijskih cigana/Karavlaha/ I turskih Vezira.Kompleks dugogodisnje erotike vas unistava iznuta a svijet vas jebe izvana! Vratiti drzavi BiH Ljiljane ovo sada nie ono za sto smo se borili ali dok ode Lajcko Genocidaski saveznik i cuvar vratit ce mo je sami!
vala jarane , od balije nema niceg prljavijeg nio smrdljivijeg pogotovu onog bosanskog koji je obicni turski odpad znas onu - smrdi ko crknut balija Gadite se cijelom svijetu
Smrdljivi vlaski genocidasi vi iz svinjca u obuci hodate po vasim kucama to jest krmecarima gdje spavate.Kod genocidnih vlaha je obicaj sto prljaviji vlah time veci vlah.Kada pocnete prati brabonjke knjaz Milosem onda ce te shvatiti sto je cistoca i higijena smrdljivo dupe cuke i vlaha je isto ostalo je krmecar u dusi a i u glavi peksina i vlaha.Rutave vlahnje se ne ne briju to im je dio tradicije i vjere.Ustanii pomirisi mjesto gdje si sjedio krivoslavac pa ces vidjeti na sto mislim. Svaki normalan cist covjek ce izuti bekterioloske cizme ili cipele sa kojima je hodao po javnoj hali prije nego udje u svoju kucu a ne kao vlasi stavi noge na jastuk a potom nos pa i Japanci se izuvaju u svojoj kuci jedino pogani vlasi to ne rade .
a gdje si ti zavrsio Hidajete ? Imas samo svoj muslimanski djelic federacije u kojem si svoj na svome . Ajde dodji malo do Bije;jine , Livna , Prijedora ili Hrvatskog Mostara ..... aj kad bi smio .:))))). letit cete vi nazad u Aziju i to puno brze nego sto mislite . zna se gdje je smradu mjesto . Pogani ljudska .
a gdje ce ti vesca septicka jama od ove bosne , narocito ovaj muslimanski dio federacije , smrdi ko kuga , valjda takva vjera i kultura . Nije ni cudo da kad kazes da si iz bosne gledaju te ko zadnjeg smrada i fukaru ,
Samo je STIPE dosao ovog puta da nam kaze da je Hrvatska sa bosnom protiv Genocidasa i Septicke Smrdije isti neprijatelj svih susjeda od Slovenije do Kosova i vojvodine. Velika je to razlika Miki ti to ne kontas da ces i ti i tvoji sludjeni genocidasi zavrsiti u uzoj septickoj Smrdiji.
Evo ovoga sto je javno rekao \"Moj zadatak je ispunjen Jugoslavija vise ne postoji\"... Valjda je sad dosao da isto odradi i u BiH :)
pecinski covjek koji samo mlati praznu slamu