Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja jedva cekam ovaj referendum da bas vidimo sta ce se bitno pronijeniti u BiH.
Muslimani su se ustrtalili , čim su iskoristili joker'zovi' Soroševa plaćenika Stipu Mesića
Mesic je u pravu , Dodik pravi potpuno istu gresku kao i Milosevic i ostali njemu slicni , unistava ekonomski RS , krade na sve strane i od naroda i od drzave, i pri tome vrlo puno potcjenjuje Zapad ,EU i Ameriku a vidjeli smo kako je Rusija reagovala 95 i 1999 . Evropa i Zapadni svijet i Nato posjeduju 90% svog svjetskog kapitala i nisu ni malo za podcjeniti , pa budzet jednog veceg grada u Njemackoj je kao Cijeli budzet RS. Zaista mislim da je Dodik potpuno skrenuo sa pameti.
Pa budžet Federacije je manji od budžeta Republike Srpske, a skoro duplo manje stanovnika. Šta ti to govori?
95 i 99 rusija se raspadala.nije kontrolisala 20% svoje teritorije,a jeljcin iako je krvavim udarom promeno ustav i izdao naredbu vojsci da ubije stotine demonstranata,je bio zbog svoje nesposobnosti,omiljen na zapadu.putin je totalno druga priča i nebi ostavio srbe na cedilu,kao pijani boris.jeljcinova najpametnija odluka je sto je izabrao putina za naslednika.95 i 99 se kadirov borio protiv rusa,a danas mu je putin idol,a cecenija mirna,grozni velegrad,ceceni lojalni rusiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stari šupljator i varalica za svoj interes, priča basne za naivne i lakovjerne.
Mesicu, Srbi ga i prave da bude provokacija. Ako ih iko zna onda si to ti.
...ejs, stevane...da ti je jope "obavit zadatak", a ?
Taman je rijesen do jucer najveci problem zvani "mehanizam koordinacije" . Nakon uspjesnog rjesavanja promijenilo sa apsolutno nista, sto bi se upravo desilo i da legendarni "mehanizam koordinacije" nije riijesen. Sada je veliki problem referendum jer ako se odrzi desit ce se nista sto ce se upravo desiti i ako se ne odrzi. Nakon toga slijedi neko novi problem - najvaznije je da narod u svemu uziva i da se dobro zabavlja....
sto uvek stavljaju sliku majmuna ima li taj covek fotografuju da vidimo kako izgleda
Klixe kako mozes ove USTASKE provokatore da stavlja na portal.PA kad se neko BiH politicar mjesao u unutrasnju politiku BiH.Ovaj provokator je kriv za stotine hiljada zivota u BiH bas kao i njegovi Srpski prijatelji,jer pazite dobro ako nemate na drugoj strani dobrog saradnika nemozete ni svoju ideju VElike Srbije sprovesti u djelo.
OLUJA 2 LEGENDO
Kesijada 2
Mislim da je dogovoreno da se Dodik zatvori, to mu je jedini način da se isčupa, ali eto vidjećemo u sljedećoj sedmici
koji tito...ja bih njega za selektora !
da li je referendum provokacija, ili je osporavanje praznika i montiranje presude u Ustavnom sudu, u kojem sede potpuno nelegalno tri stranca, provokacija? pametnom dovoljno....kao i uvek, hrvati potpaljuju, muslije pene i kidišu, a posle se svi prave anđeli i okrivljuju Srbe. e, neće moći, neće lignjaši i stranci da određuju praznike RS, i to posle 20 godina praznovanja istog. jasno je da opet muslimani i hrvati hoće da ubijaju Srbe, kao i tokom celog 20. veka, a i nekoliko vekova pre toga.....
ovo je pametan covjek koji je predvidio sve sta ce se desiti 91 i sad je u pravu odmah pohapsit ko ne slusa drzavu
Djesi Stipe Kralju !
Ko o čemu, propali političar o pomirenju i nacionalizmu. Koja smejurija. Čovek se pre 3 dana kandidovao na izborima u HR i izduvao samo tako u svojoj izbornoj jedinici. I ja bi ovako radio da nemam šta osim politike u životu da se bavim. Posle politike politika. A još tužnije što se ovde ovakvi propali tipovi percipiraju kao *in*.
bliži se Holuja
nakon oluje dolazi sunce sa istoka