Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav legendi Mesicu...!!! BiH4EVER...!!!
kao i obično, wikileaks piše i objavljuje ono što i ptice na grani već odavno znaju...
STA OVO BODLJIKAVO PENZIONERSKO PRASE BULAZNI. PA TI NISI DOBRO DOSAO NI U RS NI U HZ HB, OSIM NA 24% BiH. TO NAJBOLJE GOVORI O NJEMU SAMOM.
@ Milos Svaka cast na komentarima...!!! Lijepo je procitati pametne argumente...!!! BIH4EVER...!!!
Brate, sto im tako govoris? Znas da tesko podnose istinu. Vidis da se i oni svadjaju i vrijedjaju svoj lik u ogledalu. Pusti budale. Jednom su skrenuli s puta, odsjekli svoje korijenje i sad su izgubljen slucaj. Ne mozes pomoci nekome ko nece sebi da pomogne.
TEBE SU IZGLEDA KOMPLET IZGENOCIDISALI A?
islam je zlo!
baj d vej, \"Kosovski boj\", kako ga pompezno spominju u serbskoj istoriji, u turskoj se povijesti skoro pa i ne pominje, odnosno opisan je kao manji oružani incident, \"gdje se osmanskoj vojsci na putu ka zemlji Bosni suprotstavila grupa odmetnika, koju su osmanski vojnici razbli i pregazili u kratkom vremenskom periodu...\" O kakvom li boju vi pričate, da mi je znati...
To Majka jednom radja, Divjak, Kljuic, Bogicevic, Lazovic, Markesic, Vikic, Komsic.. istrajte momci sa vama smo ! Jedan poziv i u rovu smo:)) !
Ko će o čemu a moj brat SERBLJE o boju i to onome najslavnijemu kosovskom. Eh, čito sam i ja tu romantičnu verziju al sad će tebi Voja reč šta je stvarno bilo, sramota ti vitez da to ne znaš ako te neko priupita. Evo brate pa pogledaj - http://video.google.com/videoplay?docid=6372629364530953856&hl=en
dakle poklonili im Turci gusle da utapaju tugu u \'\'pesme\'\', i da se tješe zbog izgubljene bitke na Kosovu....dakle svu im ugodu pružili i opet stoka nezahvalna ! trebali su im i sve žene uzeti a ne samo neke, pa nek se taslače međusobno i održavaju Smederevo pride !
Mesica za dozivotnog predsjednika BiH ! Marshall Stipe Mesic.
ILI U PREVODU............ TAMBURA I OSTALI DALEKO STE ZAOSTALI................. MENTALNO................... ZBOGOM TUR,CI................................. PRLJAVI........................
ILI U PREVODU............ TAMBURA I OSTALI DALEKO STE ZAOSTALI................. MENTALNO................... :)
STUPID............ MUSLIMS................ :)
\'elem ta predanja guslarska govore, da se ona celo vreme junački držala, i prave serpske ratničke pokliče davala , kako to samo serbkinje daju... \'elem po jednoj guslarskoj predaji kaže se da se tako junački držala, jer je već imala dobranog iskustva sa našijem junacima, sa svije\' devet jugovića..naravno, prije ove naše slavne bitke, pa se govori da su slavni jugovići pali u ovoj našoj pobedi jer su bili previše umorni od noći uoči bitke, noći provedene sa mojom majkom, Kosovskom devojkom.. elem, ako još koga šta zanima ja ću mu kazati, a sve po istinitom predanju naše slavne guslarske tradicije.. hvala vam za vašu cenjenu pažnju i za oduzeto vreme.. vaš MILOŠ KOBILIĆ
dodao bih još da je moja majka sa\'ranjena na Kosovu, koje je naravno kao što svi znamo, ne moram to valjda svaki put ponavljati, srce naše Serbije.. \'elem.. nju su nekad nije šala zvali Kosovska devojka, i ona je kao prava serbkinja koja ljubi svoju otadžbinu bila na kosovu polju 1389g i previjala naše kosovske junake, previjala njihove u ranama i odrezane odnosno prije toga neobrezane smrdljive serbske ćune... elem, kad smo se mi onako junački izborili za našu pobedu, ne znam kako , ali ona je pala u ruke Turaka, jednog njihovog odreda... koji ju je, kako to naša slavna guslarska predanja govore, žestoko obradio..