Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Jednostavno, došlo je vrijeme kada po sili zakona moram u penziju". Znamo mi da bi vi rado bili do tabuta u tim foteljama.
ma mrš u pičku materinu................
Znači i Kakanjski pozornik dogura do mirovine ... ??? E pa dragi Niko, sa srećom ti bila i otpremnina i mirovina... i za lijekova i preparata za mršavljenje odvadi malo ... ! ! !
dabogda se zasitili,paraziti i ublehe
Plata im je dobra a poso nije težak. ZAto im ne treba otpremnina. A pogotovo je ne mogu dobiti ako nastavljanju sa radom i nakon te penzije. NEko traži otpremninu kad ne budeš izabran na slejdećim izborima
Majku vam jebem sve ste zakone napravili prema sebi a kad treba ispoštovati zakone prema borcima invalidima radnoj masi e onda ima zakon al nema para,Seljaci i primitivci na sljedečim izborima opet treba birati ove.
eto koliko je tezak taj posao sto obavljaju, toliko da ce i dalje raditi iako moze uzivat u pemziji, dabogda ih u lijekove potrosio, treba pod hitno zabranit penzionerima da sjede u foteljama, majku vam jebem mogu li mladi ikako doci do kakvih para, uzmi te 24 hiljade i idi yebi sebi mater, da te ne gledamo vise
uzimaj mirsade, uzmi duplo, samo idi u mirovinu škole ti.
Uzećeš, uzećeš, srce bi tebi puko za 100 KM:
Uzmi jasta da ces uzeti valja ti se prehranit u ovim teskim vremenima sta je plata od 4100 km nemoze ti biti za kavijara mjesecno.
S obzirom kolko ste vi politicari posteni, 50% da neces, a 100% da hoces.
E neka vam svima za lijeka budu trebale te otpremnine, govna govnarska
Uzmi pa se vrati na posao ko i Majkicka - Cekana
mirela mesic ljubim ti picu
Ja bi vama dao samo zakonski minimum plate, pa da vidim ko ce ostat i radit za te novce..da vidim ko je patriota!!!! Familiju vam jebem popasnu!!!
Ja uhljebljenog demagoga, majko mila.
Kakve otpremnine majku li vam neradničku uhljebljenu!