Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi sad ovo citamo i komentarisemo sa cinizmom... samo me zanima sta ce se desiti kad MMF dodje kod nas po svoje pare... ko ce nas onda vaditi iz gowana i hocemo li i tada ovako gledati slijepo i slusati (vijest/dnevnike) nijemo... Bas me zanima koliko nam moze pod kozu da stane...
jes, al problem je sto ce kresati grane odozdo, a nece odozgo i na kraju ce se to opet sve lomiti preko ledja obicnog gradjanina...
ako propadne euro, ja bi bio bogat, zato sto sam baziran na engleskoj funti.. ali ne zelim da padne ta Evropska zajednica. to je progresivna ideja i ja mislim pozitivna za cjelu EU. samo Grcku treba izbaciti, bili su ne odgovorni, nek se vrate kad i BiH postane clan za jedno 20 godina.
Sjedi 1....
kako ova merkelova lici nahitlera bogtene***
Ko je dozvolio ovoj babi da govori o sudbini evropskih naroda. Evropa je postojala i prije Hitlera a biće je i posle tebe. EU treba da se raspadne jer je to grobnica za mnoge miroljubive narode, posebno Balkana.
Jos ako vam srbadija udje u EU tek ce te se onda raspasti po savovima , i jos ce vas uvuci u rat koja su to gov.na cetnicka ala ovi Grci . . .
bitno ke da nece amerika poz iz texasa
Evropa vrši na Grčku nevjerovatno težak pritisak iz dana u dan, uslovljava, ucjenjuje, naređuje i kada vidi da joj ništa ne pali onda izjavljuje pomirljive tone tipa Evropa treba zajedno sa Grčkom da iznađe rješenje, Grčka ne daj se, samo naprijed!
Neka propadne, mislili su pod svoju sapu sve staviti. Evo vam kredite evo vam MMF , Angela kao da je predsjednica Evrope.
samo vi slusajte amerikance i svi cete propasti
Angelaaaaa
Toliko o stabilnosti eura,kad ga grcka moze tako lahko oboriti..A zasto evropa nema pozivni broj :)
a gdje će evropa propasti? u zemlju? današnje društvo je isuviše vezano za neke monetarne valute, koje u biti imaju samo fiktivnu vrijednost, zato svijet i jeste u kitareviću :S
Na kraju ce Euro bit fiksiran za KM.
Teta Merkel, na sikiraj se ti ništa. Neće Evropa propasti, barem dok ne bude trebala Bosna da uđe u EU. E taman kad Bosna bude trebala ući, e onda ste gotovi, jer mi smo ti baksuzni samo tako.
Njemackoj treba EU da je terorise i gura svoje skupe ind. proizvode. Naravno kroz EU su unistili industrijsku proizvodnju Evrope kroz kobajagi neke programe. Grci su ih procitali davno. Svabo ostaje svabo.
da, švabe pravi skupi škart, a grci su oličenje marljivosti i kvalitete..
Pa kad te neko unisti sta da ocekujes. BiH je unistila njemacka spoljna politika. Treba ih rasparcati kao sto oni rasparcavaju a sve kao EU. Ma mars.
Njemackoj treba EU da je terorise i gura svoje skupe ind. proizvode. Naravno kroz EU su unistili industrijsku proizvodnju Evrope kroz kobajagi neke programe. Grci su ih procitali davno. Svabo ostaje svabo.
pametno