Vlada RS-a
0
"Merhametu" 200.000 KM
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=63252 kako god, merhametu niko iz sarajeva vec godinama nije uplatio ni marke
@505 Jasno je da u doba vladavine mafije, fasizma i diktatora, da je svaka rijec slobode, patriotizma, lojalnosti drzavi profanisana. To rade njihovi privatni mediji i provokatiri poput tebe. Jos ima nanai deda, koji vide samo naslov i za naslovom se orjentisu. Medjutim svaka lija dolija, kad tad, pa ces i ti tako dolijati.
Kako vas je fino zdruzena multi-cetnicka bratija na vlasti svela NA PROSJAKE. A uskoro kada vam Prudskim dogovorom oduzmu i drzavu, postat cete i drumski narod, poput Roma.
Vlada RS-a 200 000 km donira Merhametu, a izbori tek prosli - nije cudo sto Bosnjaci iz RS-a glasaju za Dodika, ali naci ce se vec neki federalni BH PATRIOTA koji ce popljuvati i ovu donaciju.