Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sućut Mirkovoj porodici i prijataljima...
Pokoj mu dusi. Iako je pocetni kapital zgrnuo preprodajom hrane po visestruko vecoj cijeni opkoljenim bosancima za vrijeme rata.
Ma što se mene lično tiče mogu i deset godina biti odsutni...
Mirko je bio dobar čovjek,dobro je i poslovao...pomagao je ljudima,radnici su u većini zadovoljni .... U Hrvatskoj je posjedovao Marasku i Brodomerkur,znate već koji su brendovi pod tim imenom....Široki je izgubio još jednu veliku osobu
I sa sobom ništa nije ponio a mlad umro
Hahahhaha cirkus, sta je apple trebao da se ugasi na jedan dan jer je stivi umro kakva drzava komentari to potvrdjuju
R.I.P, ali hoce li se od cijene zakupa odbiti ova dva neradna dana.
kako mi ga žao.jeli plaćo porez uredno?
Provjeri jel Mepas sve platio drzavi jer vidim da si jako pametan i obrazovan
Malo cudan razlog zbog cega nece raditi, prvi put cujem za nesto ovakvo 😅
Pa kad je stiv dzobs premino, apple je i dalje radio
TamnoPlavaPaprika, smiri hormone, nisam ni znao da je lik Hrvat samo sam naslov procitao. Zar je bitno koje je nacionalnosti? Ko ismijava metvig covjeka pobogu? Cudno mi da se firma u doba kapitalizma zatvara na dan jer je premimuo neko, to je sve. Bas sto ovaj lik rece za Apple i Steve Jobsa.