Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aparaata cetaljiiiii, aparata povoljno!
@vakcinazaserve
Jeli ovo onaj što je u hvo bio???
Koja je ovo po redu lazna optuznica? Stavka 1 SANU memoranduma 1. Umanjiti odgovornost Srbije za počinjene zločine i razaranja, i optužnicama, potjernicama i montiranim sudskim procesima protiv državljana BiH, Hrvatske i Kosova staviti je u ravnopravan položaj sa državama u okruženju.
@vakcinazaserve Eh da je to sve :D Nego jel im rekao da je SANU vec priznao Kosovo, samo narodu nije to jos niko rekao..pa kaze stavka 3 3. Susjedne države BiH, Hrvatsku i Kosovo dovesti u položaj da odustanu od tužbi najavljenih pred međunarodnim sudovima.
@babadajvode Smirite strasti. Čovjek je oslobođen i time prestaje svaka priča, ili neke teorije zavjere. Šta znači to, da je svaka optužnica koja se završi oslobađajućom presudom lažna? Trebamo prihvatati sudske presude sa manje ostrašćenosti. Sud je utvrdio činjenično stanje, a na osnovu podnesenih dokaza tužioca i odbrane, i na kraju donio ovakvu odluku. Tačka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
doveli mu frajera iz Unprofora 99' da odbrani titulu "Svjetskog prvaka"... prosu ga frajer ko rizu, tip se pripremao u Rajlovcu...
Genocidni opancari nizaju neuspjeh za neuspjehom ...Jahhh
@41ustase45ujameupase Tacno , lojava krmad nikad nisu bila , niti ce biti u toku . Svijet je za njih sve drugo samo nije svijet .
Jel to Peljto nekoga nakautiro??? hehehehh
Smirite strasti. Čovjek je oslobođen i time prestaje svaka priča, ili neke teorije zavjere. Šta znači to, da je svaka optužnica koja se završi oslobađajućom presudom lažna? Trebamo prihvatati sudske presude sa manje ostrašćenosti. Sud je utvrdio činjenično stanje, a na osnovu podnesenih dokaza tužioca i odbrane, i na kraju donio ovakvu odluku. Tačka.
Baš me čudiPa srbi dostavili sudu 972 kucane stranice o zločinima dotičnog hahahahahahahahahahahahahhahhahSad če Dodo zaprijetiti ukidanjem suda i povlačenjem srpskih sudija iz istog,,,
Propade jos jedna srpska podvala :))))) prskaj menso!
Uskoro se dize optuznica protiv moje nane. Jer je pomagala vojnike u ratu, pravila dedi i ocu hljeb od riže.
Cestitke na prekidu narucene farse
Jedna lijepa vijest...
vakog konja majka vise ne radja!
Joj kad se Peljto sa Umproforcima boksao hahahaha
peljto sampion u hbo i gti i cou kategoriji samo u bih postoji te kategorije , dovede unproforca u ring prebije ga i sampion ...