Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GDFGDF
Pa jel imao iko ljepsi da ide na mars ???!!
Ma je li to onaj lik što je negdje poslije rata boksovao ko fol za neku svjetsku WC kategoriju,sjetih se tih prenosa na televiziji,koja je to šega bila majko moja...ccc
Joj marsa brata mi, cuj od Sebilja do BBI, pa mogli ste jedan krug oko zgrade napraviti jbte, da ste bar do Ilidze otisli, taman da Peljtu otpratite do kuce hehe
Pipo dosadan si vise,svi znamo da si ti onaj RS...Hajd malo prosetaj!
Trebalo je napravit jednu peticiju prije dolaska ove delegacije u Sarajevo da se genocidna tvorevina ukine da bi NAPOKON bio mir u nasoj drzavi! BiH4EVER!
Nije sve to istina, jer je on veliki prvak u WAKO i UBF i ONAKO i TAKO i LAKO i SWAKO i MAKO i KAKO i u jos pravo puno federacija raznih, da znate ! Hvala sampione !!! http://www.youtube.com/watch?v=LdJ54vIMI5E
Peljto je jedan najobicniji ilidzanski klosar kojeg po potrebi angazuju sarajevski kamatari da batinama od nesretnih ljudi utjera novac. Toliko o Peljti.
ovo je dobro :)))))) \"Učesnicima marša priključila se i nekolicina građana\". Ali trebao je neko objasniti ljudima da malo ima ko da vjeruje u mir. Iskusila je Bosna Mirovne Demonstracije 1992 i nikad se ne ponovilo. Mir JE MOGUC ISKLJUCIVO AKO POSTOJI BALANS ORUZANIH SNAGA. A ovi sarlatani :)))))
sada znamo zasto je peljto, poznati ilidzanski siledzija, usao u sda prije par godina. zivio turizam sa bosnjacke grbace!
A gdje su zastave Harmije BiH??? BiH4EVER
Mensur ben hur!!!