Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim Bjelašnica procvjetala iopovi za vještački snijeg stoje neraspakovani. Turci stvarno ste zavidni.
Turci su na istoku a mi smo za vas srbe zapad.
Dzemo jede dzem....problem je u tome sto ga jede sa cetamakoji su protjerali njegov narod,je li ti sad jasno?
Pa , iz tvoje priče ispada da je Džemo,neki lik kao Alija aka\'\' rata neće biti\'\',ono \'\'za rat je potrebno dvoje\'\' i ti šupljaci.MIslim dječače moj,oni koji su htjeli i počeli rat,ti stanuju na tim Palama,i imaju iste LOJAVE njuške kao i 92\' kad su stavili čarape na vugle i krenuli da terorišu te neke Džeme aka \'\'rata neće biti\'\'.Danas su se ti papci maskirali u ugostitelje,i kao bave se turizmom al kao što vidimo treba još vode da proteče da S E od primitivnog čobana napravi ugostitelj.
Sipopu ga loma!!!Sjediti sa cetama ,piti i jesti sa njima je nemoralno!Ali,izrodi ce prodati i rodjenu mater za privilegije i dzabanu,a kamo li cast.
Hahaha. Sta ima kod tebe, kako ide, ovo ono??
STA VI ZNATE KO JE DZEMO BISIC, PRIMITIVNE SELJACINE,COVJEKA ZNAM 30 GODINA, I DA SU SVI KO DZEMO, METAK NEBI BIO ISPALJEN, NEBI BILO RATA, I NEBI SE VODILE OVE DISKUSIJE U VEZI TRAGICNOG SLUCAJA NA JEDNOJ OD NAJLJEPSIH PLANINA NA BALKANU. ZATO PRIMITIVCI MARS U RUPU I NIJEDNE.
Ne lupaj!!!Zasto se ne vracaju protjerani Bosnjaci na Pale i Jahorinu(radnic)KOJI SU IZNIJELI I oLIMPIJADU NA SVOJIM LEDJIMA??/cOBAN SI TI I OVI TVOJI,KOJI SADA UPRAVLJAJU
Koristiti smrt jedne mlade osobe za ubiranje politickih poena je vise nego strasno. Sa druge strane ovde majmuni iznose razne komentare i umjesto da se napravi zajednicka turisticka ponuda i da se uvezu ove dvije planine, vi ovde mlatite praznu slamu. Sto je najgore, ovo komentarisu oni koji vjerovatno nisu bili na ovim planinama. Majko mila sa kakvim cobanima ja zivim. Izvinite cobani.
Dzemo Bisic i Haris Dzinovic na RTRS opet sire bratstvo i jedinstvo......uz jelo i pice sa cetama koji su protjerali sve Bosnjake-fuj!!!
Jedina\'\' pojava\'\' gora od krezavog i ulojenog Šumljaka je 8alijander kojemu se ne gadi jest puru iz iste tendžere u koju Šumljak uljeva šarovu kod tora,onda je malo plakne il ako je šarov gladan on je obliže da se cakli,posle tako visokog standarda za higijenu Šumljak ulije sebi nekih splačina i onda na kraju i 8alijandru kosmopoliti. Šumljacima mogu samo ostavit\'\'paštetu\'\'
Ma ne budi naivan,to su isti čobani smao su presvukli dres i nastavljaju da deru sirotinju s Kalovitih brda i Vojkovića.I pokojeg Palijandera koji je baš glup da da Šumljacima petobu za pokvaren lift i staze sa hangovima.
IZVINJAVAM SE SVIMA NA OVOM PORTALU ZA MOJE KOMENTARE, PRIZNAJEM DA SAM ČETN.IK ORTODOKSNI I DA MI JE KRIVO NA MUSLI.MANE ZATO STO MI JE JEDNO CIJELO SELO KARA.ALO MAM.U I SEK.U PRED OCIMA, NJIH JEDNO 90-AK, A SVE SU TO BILI MUSLI.MANI, A JA SAM BIO ZAVEZAN ZA DRVO I BILO MI JE KRIVO STO NISAM MOGAO DA DR.KAM NA TU EXTRA DOBRU PO.RNO.GRAFIJU ..ALI EVO SPREMAN SAM DA SE IZVINEM I DA ZAMOLIM DA MI OPROSTITE ZA MOJE KOMENTARE, AVO AKO TREBA PRECI CU I NA IS.LAM ... SAMO MI HALALITE ... VOLIM ISL.AM ... HVALA UNAPRIJED
Zasto ste protjerali Bosnjake i Hrvate sa Pala i Jahorine?
NARAVNO TREBA DOVESTI SDS-KADAR DA \"JOPET\" GUSLAJU, PEKU VOLOVE I \"OZGO CERAJU\" SRBE DA GINU DOK SDS-VRHUSKA SVERCUJE SA SDA-VRHUSKOM U OPKOLJENOM SARAJEVU.. MAJKU VAM J E B E M SELJACKU ZAR VAM NIJE DOSTA STO STE 50 000 SRBA SPREMILI U GROB???