BiH
0

Menadžment "a roto-pressa": Negiramo pokroviteljstvo koncerata Van Gogha i Željka Samardžića

FENA
Menadžment "a roto-pressa" negira da ima bilo kakvu vezu s medijskim pokroviteljstvom koncerata "Van Gogh" i pjevača Željka Samardžića, najavljenih za 15. i 20. decembar u Domu mladih a istovremeno organizatorima koncerta najavljuje da će radi zaštite brenda i interesa ove kompanije od zloupotrebe razmotriti eventualno poduzimanje pravnih sankcija zbog povreda svojih interesa.

U povodu ovih najavljenih koncerata na čijim je promotivnim materijalima te radijskim i TV spotovima kao jedan od medijskih pokrovitelja naveden i "Avaz", ova kompanija u saopćenju za javnost navodi da nema nikakve veze s tim događajima, da menadžment "a roto-pressa" nije potpisao ugovor o medijskom pokroviteljstvu s organizatorima koncerata i da joj se niko nije obratio s tim prijedlogom.

U vezi s tim nismo konsultirani ni za korištenje našeg zaštitnog znaka na promotivnim materijalima i TV spotovima, podsjećaju iz "Avaza", uz upozorenje organizatorima narednih sličnih manifestacija da će se pravno suprotstaviti svakoj zloupotrebi poslovnih interesa i zaštitnog znaka "a roto-pressa".