Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz aviona se vidi da se nastavlja pranje para, pljačkanje naroda i državne imovine kroz kojekakve "projekte" od kojih koristi imaju samo tajkuni čije privatne firme grade ove mauzoleje i političari koji im omogucavaju da naplate daleko više nego što vrijede izvedeni radovi. Naravno uz odredjen procenat u džepovima tih političara. Umjesto da se novac troši na otvaranje novih radnih mjesta, privlačenje investitora, projekte razvoja - pare se ubacuju u privatne džepove. I sve to uz pljesak budala
Ovdi se puzilo a cetnici su padali svaki dan. Inace su cetnici srali po transeima ;) toliko o junastvu cetnickom.
Lažno Sarajevo gradi spomenik Partizanima, zar to nije suprotno Islamskim vrijednostima! Zato se Bošnjaci Sarajeva vole karati u šupak, malo je za reći!!!