Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sanskom mostu, neizvjesno...
dzaba je sdp djelio mlijeko i sir .... i govorio o krkanluku i da je on cak iz kotorskog dosao da uci ilidzance lijepom ponasanju
SDP je izgubio kada se pogledaju rezultati od prosle godine za drzavni parlament oko 4000 glasova,ovo je rezultat rada SDP-a i njihove politike ...
Dan za veselje će biti kada u Novom Gradu više ne bude na vlasti crvene fekalije zvane SDpljuc. Babe krmače i yugo-slinavci izumiru, izborna baza im kopni i nestaje.
Bosnjaci ce i za 20 godina kad BiH ne bude bilo biti isto kao i danas najveca sirotinja u regionu ali ce isto kao i danas da glasaju za SDA koja je najodgovornija za njihovu propast. Takvi su dobri Bosnjani i sa njima je svaki napredak nemoguc.
Dvije strucne knjige grupe iskusnih autora Mašic D., Magazinovic S, Suljagic E pod radnim naslovom OSNOVI PENETRACIJE I SOCIJALDEMOKRATIJA I POGLEDI KROZ ANUS LIDERA ce biti dodjeljene istaknutim aktivistima i forumasima Sarajeva -x .
Hadalj po njemackoj kiselio mudo, doso 97me, kupio drzavljanstvo i hoce za nacelnika? ALO! Onaj drugi lopov, drugi mu kredite vracaju, za auta i ko zna sta, dobio otkaz sa posla.. ala selamet! Pokro sto je stig\'o!
P.S: I nadji se u cudu, kako te stigne velesrbijanski otpad i usta.ska ko.pilad za*ebavati po internetu i u politici. Opet moram konstatirati: \"beeeeeee....Memicu, za*jebavaj nas k´o u dobra stara vremena..beeee....molim te kradi vise nego prije, ne trpimo da zivimo pod boljim uslovima...beeeeee....\"
glasao sam za Memica - samo zato da onaj kriminalac Mahmutovic ne bi pobijedio, jer bi to bilo baš katastrofa. Da se razumijemo, i Memic nije puno bolji, al\' je sigurno manje zlo nego Mahmutovic. Živjeli. Sram vas da bude što niste glasali jučer
Ojj ova mi SDA ide na KU**ac Bpze dragi !!!
@lazni Andreas \"Herr Zilic Smail ist ein Dieb und ein Betrug. Herr Zilic, wenn Sie das Geld zurück die Familie Halilovic sind wir gezwungen, Sie zu verklagen. \" Ovo nema nikakvu gramaticku vezu sa njemackim jezikom. Ovako to ide: Herr Smail Zilic ist sowohl ein Dieb, als auch ein Betrüger. Herr Zilic, falls Sie nicht das unrechtmäßig erworbene Geldvermögen an die Familie Halilovic zurückzahlen, sehen wir uns gezwungen Sie zu verklagen. Opcenito o Senaidu Memicu. Znam iz vjerodostojnih izvora da je Memic zestoki ratni profiter, koji je trgovao sa humanitarnom pomoc i preprodavao oruzije cet.nicima. Konstatiram: zaokruzen sam totalnim idi.otima, koji biraju iskljucivo onoga, koji ce ga najkvalitetnije u sve moguce pojmove *ebati! Cenanovicu, dzaba si gradio posto stoka bleji iznova: \"beeeee...molim te, Memicu, beeee...hocemo da nas neko opet ponizava..beeee\"
Ovo nije pobjeda SDA, ovo je pocetak kraja SDP-ove politike totalitarizma kao u S. koreji. Mozda ovaj Zilic i nije los cikica kako neko napisa na forumu , ali je on jos jedan promasaj ,pitam se samo cime je zaduzio Zlatka da ga kandiduje za mjesto nacelika? A covjek je toliko bio siguran cak rece na pozornici da ima podrsku ljudi \"koji vode drzavu\" nazaost to mu nije pomoglo ni na Ilidzi , jer cak i slijepac vidi da njihova drzava neide dalje od Nedzarica. . Nadajmo se da ce za dobro BiH , (a kazu da se bore za njen opstanak) sami otici i koncacno shvatiti da je vrjeme jednoumlja proslost dalekkaaaaaa.
Vrijeme je da se i u Novom Gradu skine komunjara s vlasti... 10 godina on samo ugađa guzonjama, sa raznoraznim građ dozvolama... Čestitke ilidži na pravom odabiru
SDP je napravio toliko gafova u ovo pola godine vlasti da me ne čudi ovakav rezultat što će se svakako odraziti još značajnije na lokalne izbore sljedeće godine.
Ilidža 40% su sandže koji su za Fahra. 10 % su v.lasi koji su glasali sa crvendaće. Ostalo su lokalni koji su večinom za SDA i Srebrenica i Bratunac koji su svi za SDA.
Ovi rezultati pokazuju da je srpsko stanovnistvo sa Ilidze iselilo(na zalost bilo je Ok ljudi), a da je doselilo \"srbijansko\"(Plav, Gusinje..itd stanovnistvo, Iznenadjujuci je uspjeh SBB ovog kandidata...pa zar bas toliko sosona ima sada dole...
Ilidža jedna od najboljih i najprosperitetnijih opština u BiH sa SDA 25 godina.