Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije ni cudo sto je obrazovanje u ks u ovakom katastrofalnom stanju kada se vidi ko sjedi u kantonalnoj vlast i ko je bio premijer, dovoljno je prisjetiti se nedavnog skandaloznog istupa bivseg premijera zeljkovica kada je psovao novinarki i sve je jasnto sta rade po pitanju obrazovanja
nas debili vode eto bas kako sto je taj zeljkovic kultura na nivou a na kakvom je mjestu u vlasti...zar da takav debil nesto i uradi u obrazovanju ne zna se ponasati a kamoli sta drugo...
Da li ce Bajramovic izbaviti svog potrcku(stranackog kolegu) Sivru iz ovih g...na? Jao Sivro stolica se mrda. Kada Sivro ode muzicka skola na Ilidzi ce da prodise punim plucima.
Cini mi se da je krenulo prebacivanje loptice s jedne na drugu osobu. Valjda je red i moralna obaveza da se sada problemi koji imaju rjesavaju bez licnog interesa. Ocito to pojedincima nije jasno. Sasvim je dovoljno sto je Zeljkovic bio premijer i njihov primjer. Grozno!!!
nasi vrli "eksperti" iz vlade KS su vec dobro poznati po tome da se bave sa svim samo ne sa onim sto bi trebali
sindikat? nije vas stid nazvati tu instituciju i te osobe tamo, sindikatom? pa oni su sve osim onog sto bi trebali biti i svako pametan je izasao iz tog sindikata, yebote dajes do 20KM mjesecno za sindikat a kad ti zatrebaju dobijes cunu, mamu im yebem bezobraznu.
Ovako mala drzava, politicki totalno neuredjena, a sa najvecim brojem ministara, to nigdje nema.
Ima skupstina pametnijeg polsa od ovog, pogotovo sada. Ovo svakako nije njihova nadleznost.
U KS pravi cirkus !
KAko ocekivati da je ista kako treba u ovom Kantonu,kada ga isti kriminalci iz reda nacionalnih stranaka vode 20 g.
Dosta toga u KS ne stima pa tako i ovo. Krajnje je vrijeme da se neks tvari rijese i urede.
Ma dobro smo ikako živi kada nama tamo sjede kojekakvi Radeljaši, Konakovići, Čardžići, zlo i naopako. Sramota!
Očekivanja bezlične amforne mase koja živi u BiH da će im psiho-patološki ljudski resurs, koji generira samo kolateralne financijske štete, jad, bijedu, i agoniju već 20 godina, riješiti njihova egzistencijalna pitanja graniči se sa kolektivnim ludilom. Sve što oni mogu ponuditi BiH građanima jesu, konstantne patološke laži, manipulacije i nastavak daljnje agonije.
pa koliko treba da ih ima :D:D najbolje bi bilo po jedan za svaku MZ