Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesmo li mi nešto dužni pa da svaki božiji dan čitamo ispade ovog kleronacionaliste. Što je previše, previše je.
Ti nisi bio u stanju objaviti identitet onog bandita sa akreditacijom i velikim kamenom u desnoj ruci a kamera ga je lijepo snimila kako ga tri policajca hapse.Očito da vama objavljivanje identiteta ovog bandita ne ide u prilog jer bi se TAČNO došlo do organizatora ovog cirkusa pa će te vi po starom oprobanom receptu reda radi privoditi i pustati koga vi hoćete! MEKTIĆU,ne pravi se blesav,ovo sranje ste vi,zubac,džuvo,bia,šćepo,............. ,napravili!!!!!
@ME........ šupak,ne moraš ti reći sve što misliš,ali sve što kažeš moraš misliti! Ti si tipičan primjer smrdonje koji je izgubio dušu i čast,a kad se to desi onda u čovjeku ništa ne osta.Zato si ti NIŠTA! Vi mislite da će vas ti pokusturčeni šupci oprati od vaših ZLOČINA? Grdno se vi varate, vi će te kad-tad, Svevišnjem morati položiti račune isto kao i ovi vaši galijaševići,................... :))
Ne moze on nista da izjavi on samo zna da mekece..
Haj ne laži,tako si isto govorio za izmišljeni napad na PS Zvornik,pa nisi u stanju ni snimak nadzorne kamere objaviti!
vi smrdonje ste to nekad radili sa dosta mašte,ne znam šta vam bi ............. :))
iii ? kakve to veze ima s bilo čim?
SUPER: Odoh dići kredit da novcem nagradim ove moje vojnike. Dajte nam što prije podatke o ovim herojima Bosne i Hercegovine
montirano ko i ono spasavanje djece iz snijega
Boli me Qrac za Vučića