Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je cetničići mali misevi dobili ste po guzici i od Nas i od Hrvata,jos Sejdic i Finci da vas izjebu i to vam je to genocidni agresore sto sjeba Jugu.Deponija ste vi Četnici i kukavice na rakiji,Srbima nemam sta reci,ali Četnicima se dobro ne piše.A kad ste počeli bježat iz Banja Luke na traktorima,hahahahahaha ide traktor kao 12V
sve stoji dragane, al treba gledati na sve a ne samo selektivno. Koliko se plašim vehabija, toliko me plaše i ravnogorci i crnokošuljaši
Ovaj necovjek je fasista koji zeli Bosnjake prikazati kao isilovce.
Pozivam penzionere da damo jednu marku od svake penzije za Sipu, da ocisti ovu lopovsku bagru. Jedini uslov je, izvrsiocima; odlicna plata ili dozivotna robija, ako se PRODAJU !!!!??
Jest to sve ali po Muslimanima !!!!
Opet okupiraju srbi .Zalosno
Njaveci izazovb za BiH je troclana azdaja i njeni pijuni.
Kako ba neće bit i ostat izazovi jer su inspiratori i nosioci istih NA VLASTI. I po vertikali i po horizontali. Evo primjera : na Raduši otvoren spoemnik Ustaškim teroristima iz 1971 !! Vjerovatno je iz plaćen iz federalne kase. Srpska je iz kase bez beli podigla Draži i ostalim ratnim zločincima dosta spoemenika, a uslkoro se očukuju i spomenici sirijskim šehidima porijeklom iz BiH. I s tim spomenicima pravac EU !! Možeš mislit kad evropljani vide šta im to unosimo kao naš povijesni doprinos !
"Problemi radikalizma, nasilnog ekstremizma i terorizma" nisu baš ključni sigurnosni izazovi s kojima se BiH u ovom trenutku suočava, nego ključni termini koji se trenutno u BiH najviše finansiraju. Budimo realni.