Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nije u interesu??? Pa malo kod svojih na kahvu i rahatluk. U fazonu "zapali grad, obuci nešto kratko". Mevlid Jašarevič style.
Pa prijavi ga Mektiću. Nisi svjestan koliko me boli briga za takvim debilima.
Dje ti crveni sako?
Hahaha :D
Ne sekiramo se, Bože sačuvaj. Koliko smo jadna država, ni izbjeglice neće ovamo nego nas zaobilaze. Koliko sam mogla pročitati do sada je ušlo 214 izbjeglica i sve su se uputile na aerodrom za dalje... smiješno.
haha... jarane, i ja bih radije produzio do Njemacke, Norveske, Danske, Švedske...
možda znaju da ovdje gore biti ne može pa vele zašto bez veze ići ovamo
Naravno da nije. Oni su ovdje dosli 1992-95. uz blagoslov reisa M.ef.C., pokojnog predsjednika A.I i pokojnom zapovjednika ARBiH gen. R.D.(kojeg btw.onomad upravo zbog ulaska stranih dobrovoljaca i njihovih obicaja ratovanja osudi Hski tribunal za ratne zlocine nad Srbima i Hrvatima u sredinjoj Bosni i Ozrenu).
Najveći teroristi na svijetu su paščad ravnogorskog četničkog pokreta, nakoljem im se i nanabijam na kolac njihove prljave, nakaradne i izdrkane familije, a posebno četničke prljave slinjave djece..............UBIJ ZAKOLJI DA ČETNIK I ČETNIČKO DIJETE NE POSTOJI
Ciji si ti Mekticu tako pametan ?
Ne mekeći Mekiću yebo te otac četnićki
Pitam se šta bi bilo da se nedaj Bože pojavi Bog na zemlji
bog je uvijek prisutan oko nas,i samo prati i bilježi šta radimo i pričamo,pa kad jedan dan staneš pred njega a on izvadi tefter,nema vikati ja to nisam,to je greška,ahaa,jadna ti majka
_"S obzirom na dešavanja na Bliskom Istoku i Africi, mnogi građani Evrope, pa tako i građani BiH, boje se da će zajedno s izbjeglicama u njihovu zemlju ući i teroristi." KO SE BOJI? :)))) ZAR UZ VAS TAKO SPOSOBNE TREBA NEKO DA STRAHUJE?! :)))
Pozna je li neko ovog crvenosakoasa, je li stvarno glup kao sto izgleda? Ili je to samo do sakoa?
Kada ti cetnik iz Karadzicove stranke prica o terorizmu.... Za vas je IDIL mila majka sta ste vi radili ovdje.
Ovaj mektic je naj obicniji mufljuz