Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neprijeporno svaka država ima mafiju samo BiH Mafija ima državu i sve njene organe. ZAto nam je morao doći talijan ( a čovjek se razumije bar u mafiju) da nam to otkrije ! Moj Mekta, problem je što se pošljke oružja razmjenjuju za pošiljke droge ! A SIPA za to vrijeme maltretira građane odakle im 3000 KM na bankovnom računu i imali dokaze da je to za UKOP ili za podršku ISILU !
http://www.avaz.ba/clanak/257420/pelaza-za-avaz-saopcenje-tuzilastva-bih-nema-smisla
Jes, mi smo veliki problem na globalnoj pijaci oružja. Baš. Kad si mali, onda ti i praćku upute na sudski proces. Eee, Balkane
Aiuto , Aiuto inzko... kmeee kmeee
''...isto kao što ga imaju Srbija, Hrvatska, Albanija, Makedonija i Kosovo.'' Tipična relativizacija, dostojna Ajnštajna.
Ministar Kursadžija. Čovjek za dva dana zajebancije po BiH uradio više njegovog posla nego on u dve godine. Valjda ga na tom vikend kursu u Yagrebu nisu ni naučili da radi nešto. Stigao jedino do prostoproširenih rečenica sa kojima još uvijek ima problema.
Boje te on. Zar nemas preca posla. Hapsi magarca sto rice.
Portparol novinara odgovara Mektiću: http://www.avaz.ba/clanak/257420/pelaza-za-avaz-saopcenje-tuzilastva-bih-nema-smisla
jel to ovaj ''diplomirani kriminalista'' sto je 'stekao' diplomu na pravnom fakultetu u Zagrebu koji uzgred nikad nije imao taj predmet?
Nećemo sad o osobi. Ovo može biti ozbiljan problem.
@almanah a rektor zagrebackog univerziteta javno rekao da pravni fakultet nikad u istoriji nije imao program ''kriminalistika'' a Mektic jos pokazao i diplomu...i takvi sede u vlasti u Sarajevu..Da je potrebno, Dragan bi pokazao diplomu automehanicara dobijenu na medicinskom fakultetu u BGD.I to je Sarajevu i Baketu sasvim normalno...ne smeta, samo neka laje protiv mene..tj Mileta.Inace..kako je gdjica almanah..odavno vas nije bilo
Ko šia talijanskog novinara, treba malo zatvoriti oči i sve to prodati levatima za dobre pare.
Od čega narod da živi ako ne od trgovine. Sve grane proizvodnje su uništene.
Hahah, tačno
Daj Mekticu ne laprdaj puno pricas malo radis kao i svi ostali dzabalebarosi pu ebem vam
da se ne lazemo, mozes kupit tenk kod nas samo je problem da ga izvezes a da niko ne vidi.
Ovaj lik mi je pravo pozitivan… radi svoj posao bas ljudski… aferim Mekticu
@MPower... jesi li ti normalan?
Hapsi Milorada!
Milorad je miroljubiv čoek. Sve kako narod kaže. Narod je zakon!
Kriminalce koji to sa teroristima rade uhvatiti a na tog Talijana jednog ambicioznog odvjetnika pa da mu na pamet ne padne da obmanjuje.