Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a zar niste odavno krenuli........il sam ja nesto promasila*?????!!!!!!
kreću oni ima 10godina al nikako da krenu 😂😂😂😂 ne valja im paljenje hahaha
na kurbulu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj Mektic,makar bio iz SDSa,je po meni za sad pravo osvjezenje na oilitickoj sceni Bih,kako opra Dodikove novinare neki dan,covjek im u par recenica objasnio koliko su smjesni i koliko je sve ono sto citaju napisano u kuhinji Rajska VAsica i Dodika licno,tako da je taj rezim u BAnja Luci nadmasio rezim Kim Jong Una u Sj Koreji.
Jesu ti porasla krila kako su se udruzila dcva kriminalca Fahro i BAkir,ali kako cemo vam ih srezasti,1945ta je nista sta ce vas snaci,i onda ste se kurcili isto tako.
U koaliciju su usli zajedno,jer su bili udruzeni protiv Silajdzica kada je isti rusio Aprilski paket,i tako nas unazadio 20 godina,i ko je mogao znati da je klempavi Tihic tako kvaran,da ce nakon 20 g kriminala SDA,spreman da i dalje stiti kriminalni interes svojih stranackih kolega.Sta je brat Nermuina Niksica,za Turkovice,Brankovice,za ubistva Joze Leutara,ubistva Nezada Ugljena,za ubistva trudne zene Sefera Halilovica,sta je brat Nermina Niksica,za CAusevica ,ALiju Delimustafica,mafijaskog konsiljerea Amira Zukica,zato pssT! Niksicev brat nikoga nije ubio,ni ostetio,dobio samo odgovorniji i tezi posao neko prosli koji je radio.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lopovska faca utjeruje svoje zakone; mrs
mekta ce da ganja mileta i njegovo silikonjare
žarkan i drina na haparatima
i ti pljuješ po srbima
od drine i zarkana mi je samo mrži onaj šiptar... ali moraš priznati da je armija bošnjaka ovde isključivo zbog vrijeđanja srba i republike srpske... i što je najgore, to je uglavnom dijaspora.. Valjda misle da na ovakav način mogu ispoljiti svoj patriotizam koji im je izostao dok smo mi ratovali ovde
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E moj Mektiću! Niti će šta biti od te priče niti ti imaš kapaciteta za to ali baš te briga, u ovo zemljici već četvrt vijeka obećavaju li obećavaju a na ,,sridi,, nikada ništa osim što su se obogatili do bola a narod doveli bukvalno do prosjačkog štapa. Gradeći sebi viletinne, praveći kolekcije ogromnih stanova po Sarajevu, kupovinom po nekoliko skupocjenih auta, poslovnih prostora i ko zna čega grad a i građani na izdisaju. Naravno ne može dosdtići da se ,,oni,, bogate a i da ostalo u državi funkcionište kako bi trebalo. Pogledajte samo kakav krš se kreće gradom. U GRAS-u uposleno par hiljadaa radnika, na budžetu, dobre plate a trambaji i autobusi prahistorijski, sami krš do krša, svjedok sam kada se jedan stranac kada je ugledao naš tranvaj zblažnjavao od čuda. To je Federacija Bosne i Hercegovine, sami jad, glad i čemer. Naravno govorim od velikom dikjelu građanstva. Svima je jasno da određen broj političara, tajkuna i lopova živi kao bog.
Uradi nešto konkretno pa ti možda i počnemo vjerovati.
udar na duduka slijedi
mislim da bh vlasti iz bilo kod segmenta vise niko ne shvaca ozbiljno!? ne znam,mozda sam to sam ja ;D
znaci od ponedeljka pravna drzava!..sve ovo do danas ostaje iza nas... :) :) :)
Da, da kao sto su radili i direktori ranije
Otkud to da i novi direktor sipe opet mora biti Cetnik?
Jel neko i dalje puši ovu priču...ja ću ovo ja ću ono i tako dok se svemir ne ohladi...siiikktterrrrr
Prvi april hahhaaaahah
ha ha ha ha ha ha , al se ismijah !!
ovo je 10to koji kreće u borbu ;) tresla se gora rodio se 😂😂😂😂