Komentari (282)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad oni čuju ovdje simfoniju ezana niko ih više ne otjera iz Bosne.
To su borci koji su se borili protiv terorista IDIL-a.
Pa ovi bjeze od islamskih zemalja glavom bez obzira zato sto znaju da jedino u zemljama u kojima ne vladaju vjerski zakoni ima prosperiteta. Zato zele u Svedsku, Njemacku a ne u Kuvajt ili Jemen.
PRIKAŽI ODGOVORE (31)
Na ulazu u BiH ce ih biti 100 000, a na izlazu ce nas biti 1 000 000
haha dobro si, sad mnogi mogu da koriste guzvu...obuku kakve prnje dronjke i samo ponavljaju suru kulhuvala ako ih ko šta pita... ispast ce pravi arap :-D
Samim tim sto nema jos ni jedne izbjeglice na nasoj granici govori da smo im haman zadnja opcija:)
Sta prica ovaj mamlaz majke mu pa jesu izbjegloce preko mora su prolazili i ginuli ali nisu toliko ludi da udju u bih jeli vami jasno da ste najgori politicari na svijetu. ravni ste somalijskim diktatorima vas treba samo na ostrvo pokupiti i iz aviona izbaciti ko dobro plati dati padobran i ostaviti tamo. ko si ti mamlaze kornjusino jedna da ti nesto nekom zabranis. Treba te dobro premlatiti. kad si bjezo bilo je u redu mamicu ti.
U BiH? bwWUAHAHA! A šta bi radili ovdje? ĆuĆali i Ćekali ĆameĆi?
aman jarabinod kad nisam vidio sako ove boje. truhla visnja ili ti crveni kupus. ovo je prije ratna moda
Neka si ti moderan. Ogranicen si ko balkon!
Neka si ti moderan. Ogranicen si ko balkon!
ko je bih da zatvara granice. nese izbjeglice jos zive po njemackoj i svedskoj na socijalnoj pomoci. ne pada im na pamet da rade ili da se vrate. dok smo mi ratovali jedni s drugima svijet je primao nase izbjeglice i nije zatvarao granice. mi sad ko nesto pametni.
Dodik na aparatima ne uspjeva plan genocidne tvorevine da se povratnici tjeraju i plase sad im dolaze nove izbjeglice koje ce oni nazvati potencijalni teroristi koji ce im mrsiti planove.
Neka bar neko razuman. Bolje im je u Srbiji nego u BiH. Na kraju Srbija im je pozeljela dobrodoslicu.
Ja vec pomogo! mijenjo marke za eure 1:1 reko da su njemacke i da se prima ! jel to Haram ?
Treba im dati svu bosnjacku imovinu u rs,primit 10.000 i akoBog daza 10 godina islamska drzava,togavas strah,zar ne?
Očito da nitko ovo ne shvata ozbiljno ... čovjek govori ono što je jedino moguće.... Vidimo da niti jedna zemlja u širem okruženju nema niti kapaciteta niti uvjeta da na duži vremenski period zbrine grupu migranata veću od 4-5.000.... Ovo je puno ozbiljnija situacija nego što ovdje i ovako i onako ostrašćeni tipovi zamišljaju.... Bojim se da je ovo namjerno izazvana situacija da se stabilnost EU naruši... Daj Bože da nisam u pravu, a to ćemo vrlo skoro vidjet .... ! ! !
kpz.mekto sapun wc sa Zijadom turkowicem te treba malo
dzubra na wlastii...
Hoče li Vučko tzv. humanista sad oplesti i po BiH kako smo ne humani...radi guza ne zna šta će s izbjeglicama.
Evropa ne mrzi muslimane ,nego arape i ja licno te ljude mrzim,da su izbjeglice na primer iz Indonezije ili Malezije ljudi nebi nikom smetali.Eto vam sada arapskog proljeca i kurca!!!Nadudlaj te se fino.Zivijo BASAR EL ASSAD
Granicna sluzba nam je takva da ne vide slepere sto ilegalno prolaze, a da bi vidjeli grupice od nekoliko ljudi. Granice nam kao svicarski sir, a oni ih ocekuku na zvanicnim prelazima. Kad se tu pojave, mozete se samo sjetiti slika sa drugih granica i drame sto se trenutno odvija u susjedstvu. Al mi smo spremni, mozemo primiti cak 500 ljudi, kaze Milanovic, upsss Mekic ili koji vec BH ministar.