Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz dužno poštovanje svih žrtava rata i uz stalno bolno sjećanje na genocid i druge strašne zločine u Srebrenici, Prijedoru, Sarajevu,...nažalost duga je lista, mene zabrinjava da ste vi, gospođo Mehmedović, decenijama predsjednica Udruženja gdje mnogo preživjelih ne mogu ostvariti ni osnovna prava, a neki su od toga napravili unosan biznis. Sramota za sve ubijene. Politikantske izjave, demagogija i lični interes su ovdje izgleda zarazni.
Ne vidim razlog Hatidža da podižeš svoj glas, demokratija je. Ne može ona odgovarati za zlodjela svoga oca. Možda Sonja u dubini svoje duše osuđuje očeve postupke. Možda se u biti razlikuju, možda će ona činiti da se međuljudski odnosi poprave, možda saosjeća sa žrtvama. Njeno je pravo da se kandiduje, a narod je birao. Trebala bi se bojati i glasača, a ne samo Sonje? Zapamti, mi nismo kukavice!
pa nije ona karadžić,sta onda srbi trebaju za bakira,pusti šuplju hatidža
Deytonom je trebalo ukinuti SDS...
Herceogvac92 idi provociraj negdje drugo isto kao i sve USTASE koji su klali, planski i sistematski ubijali...
@hercegovac nema veze sta si i ko si vec je stvar ideologije. Ali ocigledno si ili lud ili glup pa se pravis da ne razumijes o cemu pricam.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Postoji li razlog zašto? Zar kćerka haškog optuženika može imati uticaj kao njen otac prije 20-tak godina? Zar kćerka haškog optuženika može dići građanstvo u stanje ratne spremnosti, u državi u kojoj postoji samo jedna vojska - Oružane Snage BiH? Čemu ovakvo skandaliranje?
Nista ona ne moze, ona kao kcerka haskog optuzenika i ako Bog da osudjenika treba biti trajno udaljena iz politike zbog genetike..Ne pada iver daleko od klade!